Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Dokumentari mbi 90 vjetorin e revistës “Zani i Naltë” mbush kinemanë e Shkodrës - 6 dhjetor 2013

Mbrëmjen e së xhumasë, më 6 dhjetor 2013, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë zgjodhi Shkodrën si stacionin e radhës, për shfaqjen premierë të dokumentarit mbi 90 vjetorin e revistës “Zani i Naltë”. Aktiviteti që u zhvillua në kinema “Millenium”, mblodhi personalitete të fesë, kulturës, ...

 

Shtegtim nostalgjie drejt Xhamisë së Plumbit në 23 vjetorin e rihapjes… - 15 nëntor 2013

Ditën e xhuma, më 15 nëntor 2013, Myftinia Shkodër ka organizuar një “Shtegtim nostalgjie…” drejt Xhamisë së Plumbit, në prag të përkujtimit të 23 vjetorit të rihapjes së saj, më 16 nëntor 2013, që shënoi edhe rilejimin e praktikës fetare në Shqipërinë e shkatërruar nga çmenduria ateiste ...

 

 

Shkodër, përkujtohet Hixhreti Profetik 1435 - 3 nëntor 2013

Ditën e dielë, më 3 nëntor 2013, pas namazit të akshamit në xhaminë "Ebu Bekër", Myftinia Shkodër ka organizuar një aktivitet fetar në përkujtim të ngjarjes së shënuar të Hixhretit të hz. Muhammedit ( a. s), nga  Meka në Medine. Aktiviteti ka pasur në qendër të tij mesazhet dhe mësimet ...


Xhamitë e Shkodrës dëshmojnë shpirtin e besimit në ditën e Kurban Bajramit - 15 tetor 2013

Që në orët e para të mëngjesit së ditës së martë, më 15 tetor 2013, në të gjitha xhamitë e qytetit të Shkodrës, kanë nisur ceremonitë fetare me rastin e Kurban bajramit, festës tradicionale të muslimanëve në mbarë botën. Kurban Bajrami vjen si një përkujtimi i bukur i traditës ...

 

 

Myftinia Shkodër, tryeza: “Në përshpirtësinë e Ramazanit 1434/2013” - 20 shtator 2013

Ditën e xhuma, më 20 shtator 2013, Myftinia Shkodër ka organizuar një aktivitet përkujtimor, në nostalgji të muajit Ramazan 1434/2013. Në përshëndetjen e rastit, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka bërë disa falënderime në drejtim të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, ...

 

 

“Haxhi- udhëtimi i jetës…”, mbledh haxhilerë të Shkodrës në vite - 30 gusht 2013

Ditën e xhuma, më 30 gusht 2013, Komuniteti Mysliman dhe Myftinia Shkodër, kanë ftuar haxhilerë shkodranë ndër vite dhe besimtarë që janë përgatitur për haxhin e këtij viti, për të marrë pjesë në aktivitetin fetar me temë: “Haxhi- udhëtimi i jetës…”. Aktiviteti ka nisur me ...

 

 

Fitër Bajrami, një festë masive në Shkodër - 8 gusht 2013

Që në orët e para të mëngjesit të ditës së enjte, më 8 gusht 2013, besimtarë të shumtë muslimanë, nga çdo cep i Shkodrës, janë grumbulluar në sheshin bri xhamisë “Ebu Bekër”, për të marrë pjesë në ceremoninë e Fitër Bajramit të këtij viti. Pas 30 ditëve agjërim, lutje, ...

 

 


 

AKTIVITETE: