Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


 


Harta e Vizitorëve

 

Myftinia Shkodër ndihmon 40 familje jetimësh në ekstremin e skamjes - 9 dhjetor 2013

Paraditën e së hënës, më 9 dhjetor 2013, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Zyrën Rajonale për Shërbim Social, ka bërë shpërndarjen e 40 pakove ushqimore për familje të jetimëve mbi moshën 18 vjeç, që strehohen në konvikte të ndryshme të qytetit Shkodër. Myftiu i Shkodrës, ...

 

Nis rrethimi i vakëfit për ndërtimin e xhamisë në lagjen Dudas

Pas një pritje 23 vjeçare, duket se edhe për lagjen Dudas është shfaqur një rreze shprese në rrugën e ndërtimit të një xhamie të munguar për këtë lagje muslimane, prej së cilës kanë dalë hoxhallarë të nderuar, që i kanë shërbyer me shumë përkushtim harmonisë së besimit në Shkodër. ...


Dokumentari mbi 90 vjetorin e revistës “Zani i Naltë” mbush kinemanë e Shkodrës - 6 dhjetor 2013

Mbrëmjen e së xhumasë, më 6 dhjetor 2013, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë zgjodhi Shkodrën si stacionin e radhës, për shfaqjen premierë të dokumentarit mbi 90 vjetorin e revistës “Zani i Naltë”. Aktiviteti që u zhvillua në kinema “Millenium”, mblodhi personalitete të fesë, kulturës, ...

 

Myftiu bën thirrje për rikthimin e mësim-besimit në shkollat e vendit

Ditën e enjte, më 5 dhjetor 2013, nëpërmjet një komunikimi për mediat, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka ripërsëritur kërkesën e tij për kthimin e lëndës së mësim-besimit në shkollat publike të Shqipërisë. Kjo deklaratë ka ardhur një ditë pas vrasjes së dhimbshme në ...

 

Myftiu me imamët: “Të vazhdojmë rrugën e shërbimit ndaj Thirrjes Islame” - 3 dhjetor 2013

Paraditën e së martës, më 3 dhjetor 2013, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka zhvilluar një takim pune me një grup imamësh të Myftinisë Shkodër. Në qendër të këtij takimi kanë qenë disa çështje, që lidhen me zhvillimin e aktivitetit fetar në Shkodër, rolin që duhet të kenë imamët ...

 

Nisin punimet për ndërtimin e xhamisë së re në fshatin Domën - 29 nëntor 2013

Pas një pritje të gjatë, muslimanët e fshatit Domën, Komuna Postribë, kanë përjetuar sot, të xhumanë, më 29 nëntor 2013, një ditë të gëzueshme, me rastin e fillimit të punimeve për ndërtimin e xhamisë së re. Ceremonia është zhvilluar në një atmosferë gëzimi, që përzier me ...

 

Myftinia Shkodër merr pjesë në ceremoninë e 101 vjetorit të Shqipërisë

Paraditën e së enjtes, më 28 nëntor 2013, në të gjitha trojet shqiptare është përkujtuar 101 vjetori i ngritjes së flamurit tonë kombëtar në Vlorë, që shënoi edhe pavarësimin e Shqipërisë dhe nisjen e rrugëtimit të saj si një vend i lirë dhe i pavarur. Edhe në Shkodër, Bashkia e qytetit ...