Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Ceremoni e pasur fetare në xhaminë e fshatit Bushat - 30 prill 2011

Paraditen e së shtunës, më 30 prill 2011, në mjediset e xhamisë së fshatit Bushat është zhvilluar një ceremoni fetare, në kujtim të jetës dhe traditës profetike të hz. Muhammedit (a.s).  Aktiviteti ka nisur me fjalën e rastit, në të cilën imami i kësaj xhamie, Hafiz Shukri Kapllan ka uruar ...

 


Mevludi Sherifë- festë masive në fshatin Trush - 13 prill 2011

Paraditen e së mërkurës, më 13 prill 2011, është organizuar një aktivitet fetar në përkujtim të lindjes së profetit Muhammed (a.s), në fshatin Trush. Oborri i xhamisë ishte i mbushur me qindra besimtarë të moshave të ndryshme, të cilët kishin ardhur për të marrë pjesë në këtë festë ...

 


U përkujtua Mevludi në xhaminë e fshatit Luarëz - Velipojë - 19 mars 2011

Në vazhdën e përkujtimit të Mevludit Sherifë, Myftinia e Shkodrës ka vijuar të organizojë përkujtimin e kësaj ngjarje madhështore, në xhaminë e Luarzit, pikërisht më 19 mars 2011 . Në praninë e shumë besimtarëve, të rinjve dhe kursantëve të mësim-besimit të ...

 


Ceremonia e Mevludit në xhaminë e fshatit Bërdicë e Mesme - 17 mars 2011

Paradreken e së enjtes, më 17 mars 2011, në xhaminë e fshatit Bërdicë e Mesme është organizuar një aktivitet fetar, në qendër të të cilit ka qenë përkujtimi i lindjes, jetës dhe misionit të hz. Muhammedit (a.s). Në emër të Myftinisë Shkodër fjalën e rastit e ka mbajtur imami i xhamisë...

 


Përkujtohet lindja e hz. Muhammedit (a.s) në xhaminë e fshatit Velinaj - 14 mars 2011

Paraditën e së hënës, më 14 mars 2011, në xhaminë e fshatit Velinaj është zhvilluar një ceremoni fetare me rastin e përkujtimit të lindjes së hz. Muhammedit (a.s). Aktiviteti ka nisur me fjalën përshëndetëse të imamit të xhamisë, Ajet Sukaj, i cili pasi ka falënderuar pjesëmarrësit ...

 


Aktivitet fetar në xhaminë e fshatit Vukatanë - 10 mars 2011

Paraditën e së enjtes, më 10 mars 2011, në xhaminë e re dhe të bukur të fshatit Vukatanë është organizuar një aktivitet fetar me rastin e përkujtimit të lindjes së profetit Muhammed (a.s). I pranishëm në këtë tubim të begatë ka qenë edhe Myftiu Imam Muhamed Sytari. Në fjalën e tij ...

 


Ceremonia e Mevludit në xhaminë e fshatit Zues - 8 mars 2011

Pasdrekën e së martës, më 8 mars 2011, në xhaminë e fshatit Zues është organizuar një ceremoni fetare me rastin e këndimit të Mevludit. Në këtë aktivitet kanë marrë pjesë besimtarë të ndryshëm të zonës së Zuesit, të cilët kanë ardhur për të ndarë sëbashku kënaqësinë ...

 


 

MEVLUDI 2011: