Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

“Qëndroni, mos e leni kte fé! Rune besen e t’parve tuj!” - 8 korrik 2011

Në kuadër të vizitës që po zhvillon këto ditë në Shkodër Hirësia e Tij Shejkh Shuajb Arnauti, Myftinia Shkodër e ka ftuar të mbajë një ders para namazit të xhuma, më 8 korrik 2011, në xhaminë e Parrucës. Që në orën 12.00, Hirësia e Tij ka nisur bisedën dhe këshillën fetare, ...

 


“Me gjak jam shqiptar, por feja jeme asht Islami!” - 7 korrik 2011

Pasditen e së enjtes, më 7 korrik 2011, në sallën e kinema “Millenium”, Myftinia Shkodër ka organizuar një ceremoni me rastin e vizitës në Shkodër të dijetarit të shquar islam Shejkh Shuajb Arnauti. Me këtë rast është bërë edhe dorëzimi i titullit “Qytetar Nderi” nga Këshilli ...

 


Shejkh Shuajb Arnauti viziton Myftininë Shkodër - 7 korrik 2011

Paraditën e së enjtes, më 7 korrik 2011, ka mbërritur për një vizitë në Myftininë Shkodër dijetari dhe studiuesi i shquar i fesë islame me banim në Aman të Jordanisë, Shejkh Shuajb Arnauti. Me rastin e kësaj vizite, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari i ka uruar mirëseardhjen, ...

 


 

SHEJKH SHUAJB ARNAUTI NË SHKODËR: