Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve

 

U përkujtua Mevludi Sherifë në xhaminë e medresesë

Ditën e hënë, më 27 shkurt 2012, në xhaminë e Medresesë, pas faljes së namazit të drekës, u zhvillua një aktivitet fetar në kuadër të përkujtimit të Mevludit Sherifë, ditëlindjes së Profetit të Islamit a.s. Krahas shumë besimtarëve dhe nxënësve të ...

 

Ceremonia e Mevludit Sherifë në Qendrën Islame Shqiptare në Arizona - 6 shkurt 2012

Aktiviteti ka nisur me këndimin e disa ajeteve kur’anore nga Imam Didmar Faja, prijës i AAIC në Arizona të Sh.B.A. Më pas, ai ka prezantuar të ftuarin e kësaj ceremonie, Myftiun e Shkodrës Imam Muhamed Sytari. Nëpërmjet video-konferencës, Myftiu ...

Ceremonia e Mevludit Sherifë në Shkodër - 4 shkurt 2012

Në kuadër të përkujtimit të Lindjes së Begatë të Hz. Muhammedit (a.s), Myftinia Shkodër ka organizuar dit��n e shtunë, më 4 shkurt 2012 (12 rebiul-evvel 1433) ceremoninë tradicionale të Mevludit Sherifë, në xhaminë e Parrucës. Pas faljes së ...


Çel dyert Panairi i Librit Islam në Shkodër - 4, 5 shkurt 2012

Myftiu i Shkodrës ka theksuar se ky panair, që zhvillohet për herë të parë në Shkodër, vjen në kuadër të aktiviteteve me rastin e përkujtimit të lindjes së hz. Muhammedit (a.s). Ai ka theksuar se profeti Muhammed (a.s) ishte profeti i dijes, i lapsit, ...


Myftiu mban hytben e prag-Mevludit Sherifë në xhaminë e Parrucës - 3 shkurt 2012

E xhumaja e datës 3 shkurt 2012, ndonëse një ditë e ftohtë me dëborë e shi, ka mbledhur me qindra besimtarë në xhaminë e Parrucës, për të kryer ritet e namazit të javës dhe për të dëgjuar hytben në prag të Mevludit Sherifë. Nëpërmjet minberit ...


Mbledhja e imamëve të qytetit me rastin e Mevludit - 1 shkurt 2012

Në fillim të këtij takimi, Myftiu ka bërë prezent rëndësinë që ka shfrytëzimi i kësaj ngjarje për të ftuar njerëzit drejt dashurisë dhe respektit për të Dërguarin e fundit, Muhammedin (a.s). Myftiu ka vënë në dukje se larmia e aktiviteteve që do të ...

 

Shkodra përgatitet të përkujtojë lindjen e Hz. Muhammedit (a.s)

Atmosfera e kësaj dite të shënuar ka nisur të ndjehet edhe në rrugët e Shkodrës, ku Myftinia Shkodër ka afishuar urime të ndryshme dhe postera, nëpërmjet të cilave lajmërohet lajmi i gëzueshëm i lindjes së njeriut të dërguar mëshirë për mbarë ...

Mevludi 2012