Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Nën/Kryetari i KMSh, H. Gazmend Aga viziton Myftininë Shkodër - 30 gusht 2013

Gjatë qëndrimit të tij në Shkodër, ditën e xhuma, më 30 gusht 2013, Nën/Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Gazmend Aga, i shoqëruar edhe nga Drejtori i Zyrës për Haxhin, z. Hamdi Çurri, ka zhvilluar një vizitë në Myftininë e Shkodrës. Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari, ...

 

 

Konsulli i Kuvajtit Fajsal Al-Bakr, vizitë në Myftininë e Shkodrës - 26 qershor 2013

Pasditën e së mërkurës, më 26 qershor 2013, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka pritur në një takim të përzemërt Konsullin e Shtetit të Kuvajtit në Tiranë, z. Fajsal Al-Bakr. Fillimisht, Myftiu i ka uruar mirëseardhjen në Shkodër z. Al-Bakr, duke e konsideruar këtë vizitë si një ...

 

 

Myftiu i Elbasanit H. Agim Duka, viziton Myftininë Shkodër - 18 qershor 2013

Paraditën e së martës, më 18 qershor 2013, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari, ka pritur në një takim të përzemërt e vëllazëror, Myftiun e Elbasanit H. Agim Duka, në shoqëri të studiuesit ing. Mukhtar El-Mesalati (Universiteti i Mbretit Abdulaziz, Xheddah - Arabia Saudite), si dhe të ...

 

Myftiu pret delegacionin e “Bejtuz-Zekat” nga Kuvajti - 5 qershor 2013

Pasdrekën e së mërkurës, më 5 qershor 2013, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka pritur në zyrën e tij delegacionin e “Bejtuz-Zekat”, nga Kuvajti, në shoqëri të Drejtorit të Shoqatës “Mirësia”, z. Korab Kaja. Fillimisht, Myftiu ka uruar mirëseardhjen e delegacionit ...

 

 

Kryetari i Dijanetit të Turqisë prof. dr. Mehmet Gormez viziton Shkodrën - 17 maj 2013

Ditën e xhuma, më 17 maj 2013, ka mbërritur në Shkodër për një vizitë njëditore, Kryetari i Dijanetit të Republikës së Turqisë, prof. dr. Mehmet Gormez, i shoqëruar edhe nga një grup myftilerësh dhe hafizësh të shquar nga Turqia, Qiproja, Greqia etj. Në pritje të Hirësisë së Tij, ...

 

 

Myftiu pret në një takim pune Drejtorin e Shoqatës “Burimi”, z. Sokol Mandi - 18 mars 2013

Paraditën e së hënës, më 18 mars 2013, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka pritur në një takim pune, Drejtorin e Shoqatës “Burimi”, z. Sokol Mandi, me të cilin ka zhvilluar një bashkëbisedim të frytshëm e vëllazëror. Në qendër të takimit ka qenë bashkëpunimi i Myftinisë ...

 

Imam Muhamed Sytari pret në një takim të përzemërt Myftiun Kavillioğlu - 8 mars 2013

Pasdrekën e së xhumasë, më 8 mars 2013, pas përfundimit të ceremonisë së gur-themelit të xhamisë së re në fshatin Barbullush, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka pritur në një takim të përzemërt homologun e tij Myftiun e Iskenderunit H. Hamdi Kavillioğlu. ...

 

 


 


VIZITORË: