Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


 


Harta e Vizitorëve

 

Tubim fetar mbi jetën e Hz. Muhammedit (a.s) në fshatin Kosmaç - 2 maj 2013

Paraditën e së enjtes, më 2 maj 2013, Myftinia Shkodër ka organizuar një aktivitet fetar masiv në fshatin Kosmaç, Komuna Bushat. Aktiviteti, që zhvillohej në oborrin e xhamisë, nisi me leximin e disa ajeteve kur’anore, pas të cilave teologu Arben Halluni foli mbi rëndësinë e tubimeve ...


Mevludi Sherifë, tribunë fetare në xhaminë e Medresesë - 19 shkurt 2013

Në kuadër të përkujtimit të Lindjes së Begatë të Hz. Muhammedit (a.s), ditën e hënë, më 19 shkurt 2013, Myftinia Shkodër ka zhvilluar një aktivitet fetar në xhaminë e Medresesë. Aktivitetin e ka përshëndetur Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari, që ka theksuar se tubime ...

 

Myftiu: “Dëshmojeni dashurinë e Resulull-llahit me çdo formë legjitime!” - Ajasëm, 8 shkurt 2013

Ditën e xhuma, më 8 shkurt 2013, nëpërmjet minberit të xhumasë në xhaminë e lagjes Ajasëm, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka vijuar të flasë mbi dashurinë e Resulull-llahit (a.s) dhe nevojën që ka njerëzimi sot për të gjetur rrugën e udhëzimit nëpërmjet dritës së ...

 

“Hz. Muhammedi (a.s) – I dërguari i fundit, mëshira e dhuruar”, në teatrin “Migjeni” - 31 janar 2013

Mbrëmjen e së enjtes, më 31 janar 2013, Myftinia Shkodër ka organizuar një aktivitet fetaro-artistik në teatrin “Migjeni”. Aktiviteti vjen në atmosferën e përkujtimit të Lindjes së Begatë të Hz. Muhammedit (a.s). Të ftuar të shumtë, në mesin e të cilëve Kryetari i Bashkisë Shkodër,...


“Mbrëmje me Resulull-llahin (a.s)” në xhaminë e Kirasit - 28 janar 2013

Në kuadër të aktiviteteve fetare me temë: “Mbrëmje me Resulull-llahin (a.s)”, ditën e hënë, më 28 janar 2013, Myftinia Shkodër ka zhvilluar aktivitetin e radhës në xhaminë e Kirasit. Fillimisht, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari, ka folur mbi dashurinë e sahabëve për të Dërguarin ...


Aktivitet përkujtimor me rastin e Lindjes së Hz. Muhammedit (a.s) - 24 janar 2013

Ditën e enjte, më 24 janar 2013, Myftinia Shkodër ka organizuar një aktivitet fetar me rastin e përkujtimit të Lindjes së Begatë të Hz. Muhammedit (a.s), i Dërguari i Fundit dhe Vula e mbarë të dërguarve të All-llahut në historinë e njerëzimit. Aktiviteti është zhvilluar pas namazit të ...

 

“Të përkujtojmë Vulën e Profetësisë” në Tv1 Channel - 24 janar 2013

Ditën e enjte, më 24 janar 2013, Myftinia Shkodër ka zhvilluar një bashkëbisedim fetar në Tv1 Channel, me rastin e përkujtimit të Lindjes së Begatë të Hz. Muhammedit (a.s), të dërguarit të fundit dhe Vulës së Profetësisë. Pyetjeve të teologut Arben Halluni i është përgjigjur Myftiu ...

 


 

Mevludi 2013