Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


 


Harta e Vizitorëve

 

Kthehen haxhilerët e Zonës Shkodër - 5 nëntor 2012

Në orët e para pas mesnatës së ditës së hënë, më 5 nëntor 2012, në sheshin e xhamisë së Parrucës kanë mbërritur haxhilerët e Zonës Shkodër, pas një udhëtimi të gjatë nga Xheda në Prishtinë e më pas drejt Shkodrës. Në pritje të tyre kishin dalë të afërm e familjarë, të cilët kanë pritur ...


Shfaqja për fëmijë: “Gëzuar Kurban Bajramin 2012” - 27 tetor 2012

Në atmosferën e begatë të Kurban Bajramit, ditën e shtunë, më 27 tetor 2012, Myftinia Shkodër ka organizuar një shfaqje për fëmijët e vegjël muslimanë.  Aktiviteti i drejtuar me shumë kujdes nga edukatorja Valbona Halili (Molla), është konceptuar si një shfaqje e gëzueshme, ku janë ...

 

Myftiu mban hytben e xhumasë së Kurban Bajramit në xhaminë e Kirasit - 26 tetor 2012

Në atmosferën e ngrohtë të Festës së Kurban Bajramit, ditën e xhuma, më 26 tetor 2012, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka mbajtur hytben e xhumasë në xhaminë e Kirasit. Në fjalimin e hytbes së mbajtur me këtë rast, Myftiu ka folur mbi shembullin e Hz. Ibrahimit (a.s) dhe atë të ...

 

Myftinia Shkodër shpërndan kurbane për njerëz në nevojë - 26 tetor 2012

Paraditën e së xhumasë, më 26 tetor 2012, Myftinia Shkodër ka nisur prerjen dhe shpërndarjen e 55 kurbaneve të ardhura nga bamirës të ndryshëm nga Turqia, me ndërmjetësinë e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe Ambasadës së Turqisë në Tiranë, si dhe nga bamirës shkodranë, ...

 

Myftiu i Shkodrës i ftuar në emisionin “Hapur” - 25 tetor 2012

Mbrëmjen e së enjtes, më 25 tetor 2012, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka qenë i ftuar i gazetarit Simon Shkreli në emisionin e tij të përjavshëm “Hapur”, në Tv1 Channel. Për më se një orë, gazetari ka bashkëbiseduar me Myftiun, duke u përqendruar te disa tema ...

 

Myftinia Shkodër pret vizitorët e Kurban Bajramit - 25 tetor 2012

Paraditën e së enjtes, më 25 tetor 2012, në ambientet e xhamisë së Parrucës, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka pritur vizitat tradicionale me rastin e Festës së Kurban Bajramit. Gjatë saj, Myftiu së bashku me imamët dhe drejtuesit e dy medreseve të qytetit, kanë ...


Madhështia e Kurban Bajramit në Shkodër - 25 tetor 2012

Që në orët e para të mëngjesit të ditës së enjte, më 25 tetor 2012, besimtarët muslimanë të Shkodrës janë drejtuar nga sheshi bri xhamisë “Ebu Bekër”, për të marrë pjesë në ceremoninë e Kurban Bajramit të këtij viti. Pas faljes së namazit të sabahut, nën drejtimin e imamit të xhamisë ...
Kurban Bajrami 1433/2012: