Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Nis rrethimi i vakëfit për ndërtimin e xhamisë në lagjen Dudas

Pas një pritje 23 vjeçare, duket se edhe për lagjen Dudas është shfaqur një rreze shprese në rrugën e ndërtimit të një xhamie të munguar për këtë lagje muslimane, prej së cilës kanë dalë hoxhallarë të nderuar, që i kanë shërbyer me shumë përkushtim harmonisë së besimit në Shkodër. ...


Nisin punimet për ndërtimin e xhamisë së re në fshatin Domën - 29 nëntor 2013

Pas një pritje të gjatë, muslimanët e fshatit Domën, Komuna Postribë, kanë përjetuar sot, të xhumanë, më 29 nëntor 2013, një ditë të gëzueshme, me rastin e fillimit të punimeve për ndërtimin e xhamisë së re. Ceremonia është zhvilluar në një atmosferë gëzimi, që përzier me ...

 

Lagjja Dudas dhe fshati Domën, në prag zbukurimit me xhami të re

Ditën e enjte, më 21 nëntor 2013, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka pritur në një takim pune Drejtorin e Fondacionit “Mirësia”, z. Korab Kaja. Në qendër të këtij takimi ka qenë lobimi i Myftinisë Shkodër për ndërtimin e dy xhamive të reja, njëra në lagjen Dudas dhe tjetra në ...

 

Inspektohen punimet në disa vakëfe të Myftinisë Shkodër - 21 nëntor 2013

Ditën e mërkurë, më 20 nëntor 2013, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari, i shoqëruar edhe nga menaxheri i pronave z. Blendi Alushi, ka zhvilluar një inspektim në terren, për të vëzhguar nga afër gjendjen e punimeve në disa prej vakëfeve të Myftinisë Shkodër. Fillimisht ...


Qytetit të Shkodrës i shtohet një xhami e re në lagjen Dërgut - 18 tetor 2013

E xhumaja e 18 tetorit 2013 do të mbahet mend si ditëlindja e xhamisë më të re në qytetin e Shkodrës, asaj në lagjen Dërgut. Në prag të namazit të xhumasë së kësaj dite, Myftinia Shkodër dhe Shoqata “Burimi” kanë organizuar ceremoninë e inaugurimit të xhamisë së re në Dërgut, ...


Myftiu inspekton dy xhami në prag të inaugurimt të tyre - 12 tetor 2013

Ditën e shtunë, më 12 tetor 2013, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka inspektuar në terren punimet në dy xhami të reja të Shkodrës, në prag të inaugurimit të tyre. Fillimisht është ndalur te xhamia e fshatit Mes-Myselim, e cila i është afruar inaugurimit të saj, që me mbarësinë ...

 

Myftiu lajmëron çertifikimin e pesë pronave të Myftinisë Shkodër - 11 tetor 2013

Nga minberi i xhamisë së madhe të Shkodrës, të xhumanë, më 11 tetor 2013, Myftiu i Shkodrës ka dhënë sihariqin e përfundimit të procesit të kthimit në identitet të pesë pronave vakëf dhe pajisjes së Myftinisë Shkodër me çertifikatën e pronësisë së tyre. “Dua t’ju jap sot sihariqin e kthimit ... 


VAKËF: