Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Myftiu: “Bashkohemi me deklaratën e Papës, kundër homoseksualizmit, pro familjes!” - 25 dhjetor 2012

Ditën e martë, më 25 dhjetor 2012, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari, i shoqëruar nga imamë e pjestarë të Myftinisë Shkodër, ka zhvilluar vizitat tradicionale në dy kishat e qytetit. Fillimisht, në Kishën Ortodokse, Myftiu ka uruar drejtuesit e saj, At Aleksandër Petani dhe ...

 

 

Myftiu pret autorin e librit “Paqe dhe dashuni”, Tony Ndoj Prendushi - 3 tetor 2012

Ditën e mërkure, më 3 tetor 2012, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka pritur në një takim të përzemërt e miqësor, autorin e librit “Paqe dhe dashuni”, Tony Ndoj Prendushi. I rikthyer në vendlindje, pas shumë vitesh emigrim në Shtetet e Bashkuara të ...

 

Muslimanët dhe ortodoksët: “Të forcojmë familjen dhe vlerat e saj!” - 17 maj 2012

Me ftesë të Myftiut të Shkodrës Imam Muhamed Sytari, mbrëmjen e së enjtes, më 17 maj 2012, është organizuar një darkë familjare për drejtuesit fetarë të Myftinisë Shkodër dhe Kishës Ortodokse. Në këtë darkë të shtruar nga Myftiu dhe zonja e tij, ishin të ftuar edhe ...


 At Aleksandër Petani: “I kërkoj Këshillit Bashkiak që një rruge kryesore, një sheshi a një shkolle në Shkodër, t’i vendosë emrin e Myftiut Faik Hoxha” - 12 maj 2012

Gjatë fjalës së tij, Famullitari i Kishës Ortodokse në Shkodër, ka kujtuar momente të shumta nga bashkëpunimi me Myftiun e Shkodrës H. Faik Hoxha. Ka sjellur në vëmendje të pranishëmve edhe vitin e zymtë 1997, ku ka kujtuar se sëbashku me Myftiun dhe përfaqësuesit ...

 

 

Drejtori i “Centro F. Peirone”, Don Augusto Negri, viziton Myftininë Shkodër - 14 janar 2012

Paraditën e së shtunës, më 14 janar 2012, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari, priti në një takim të përzemërt z. Don Augusto Tino Negri, drejtor i “Centro F. Peirone” për Studimet dhe Marrëdhëniet Kristiano-Islame, nga Arqidioqeza e Torinos, që shoqërohej nga z. Paolo Girola, ...

 


Myftiu i Shkodrës uron drejtuesit fetarë dhe besimtarët e krishterë - 25 dhjetor 2011

Paraditën e së dielës, më 25 dhjetor 2011, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka zhvilluar vizitën tradicionale në dy famullitë e qytetit, me rastin e Krishtlindjes. Fillimisht ai është ndalur në Famullinë Ortodokse, ku ka uruar drejtuesit e saj, ...Myftiu pret një grup kishtar nga vende të ndryshme të Evropës - 17 shtator 2011

Paraditën e së shtunës, më 17 shtator 2011, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka pritur në një takim të ngrohtë dhe miqësor një përfaqësi të Asamblesë së Përgjithshme  të Komisioneve Drejtësi dhe Paqe të Evropës, të cilët ndodhen në Tiranë nga dita e djeshme, ku është zhvilluar

 NDËRFETARE: