Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


 


Harta e Vizitorëve

 

Myftinia Shkodër, ndihma për familje në nevojë në Shirq-Mushan - 22 gusht 2012

Në atmosferën e Fitër Bajramit, ditën e mërkure, më 22 gusht 2012, Myftinia Shkodër ka shpërndarë disa ndihma ushqimore për familje të ngujuara dhe me jetimë në zonën Shirq-Mushan të komunës Dajç. Në fjalën e tij para të pranishmëve në xhaminë e fshatit, Myftiu i Shkodrës ...


 Myftinia Shkodër, ndihma për Shtëpinë e Fëmijës në ditët e Fitër Bajramit - 20 gusht 2012

Në ditën e dytë të Fitër Bajramit, më 20 gusht 2012, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka zhvilluar një vizitë në Shtëpinë e Fëmijës Shkodër. Me këtë rast, ai ka uruar drejtorin e këtij institucioni z. Arjan Dushaj dhe stafin e tij për Fitër Bajramin. ...

 

Vizitat tradicionale të Fitër Bajramit - 19 gusht 2012

Të dielën më 19 gusht 2012, pas faljes së namazit të Fitër Bajramit, Myftinia Shkodër ka organizuar edhe pritjen tradicionale me këtë rast. Të shumtë kanë qenë vizitorët që kanë mbërritur për të uruar festën dhe për të dhënë mesazhet e tyre për mbarë opinionin musliman të Shkodrës. ...

 

Fitër Bajrami në Postribë, harmoni dhe vëllazërim - 19 gusht 2012

Fitër Bajrami i këtij viti ka mbledhur për të dytin vit radhazi besimtarët e zonës së Postribës në faljen e përbashkët si një familje e vetme dhe e madhe besimi. Të dielën e 19 gushtit 2012, të gjithë janë tubuar në fushën e madhe bri xhamisë së fshatit Dragoç, në pritje të faljes ...

 

Në Shkodër festohet Fitër Bajrami, dita e  madhështisë së shpirtit islam - 19 gusht 2012

Që në orët e para të mëngjesit të ri të ditës së dielë, më 19 gusht 2012, besimtarët muslimanë të Shkodrës janë drejtuar nga sheshi bri xhamisë “Ebu Bekër”, për faljen e namazit të sabahut dhe pjesëmarrjen në ceremoninë e Fitër Bajramit. ...

 

Mesazhi i Myftiut Imam Muhamed Sytari me rastin e Fitër Bajramit 1433/2012

Rreth një muaj më parë, të gjithë ne bëheshim gati për të pritur më të mirin e muajve të vitit; Ramazanin. Sot, bashkarisht po bëhemi gati të përshendetemi me të, duke iu lutur All-llahut të na e ketë pranuar këtë muaj si një dëshmi besimi, përulje dhe respekti ndaj Vullnetit të Tij! ...

 

Myftinia Shkodër: “Ditën e dielë, më 19. 8. 2012, Fitër Bajrami në shesh!” - 16 gusht 2012

Paraditën e së enjtes, më 16 gusht 2012, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka thirrur imamët e qytetit në një takim konsultativ në lidhje me akvititetin e Fitër Bajramit, faljen e tij, ceremoninë e pritjes së vizitorëve etj. Pas diskutimeve të frytshme dhe vëllazërore, ...Ramazan 1433-2012