Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Myftiu lajmëron çertifikimin e pesë pronave të Myftinisë Shkodër - 11 tetor 2013

Nga minberi i xhamisë së madhe të Shkodrës, të xhumanë, më 11 tetor 2013, Myftiu i Shkodrës ka dhënë sihariqin e përfundimit të procesit të kthimit në identitet të pesë pronave vakëf dhe pajisjes së Myftinisë Shkodër me çertifikatën e pronësisë së tyre. “Dua t’ju jap sot sihariqin e kthimit ...


Myftiu: “Koha të ndahemi nga mentaliteti i abdesit të babës e gjyshit!” - 27 shtator 2013

Ditën e xhuma, më 27 shtator 2013, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka mbajtur hytben e xhumasë në xhaminë e Plumbit. Nëpërmjet saj, Myftiu ka folur rreth domosdoshmërisë që ka qëndrueshmëria në besim, thellimi në dije dhe kujdesi ndaj mësimeve dhe fetvave të sëmura që ...


Myftiu mban hytben e xhumasë në xhaminë e fshatit Vilëz - 13 shtator 2013

Ditën e xhuma, më 13 shtator 2013, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari, i shoqëruar nga pjestarë të stafit të Myftinisë Shkodër dhe imamë të saj, ka falur namazin e xhumasë në xhaminë e fshatit Vilëz, Komuna Postribë. Me këtë rast, Myftiu ka mbajtur edhe hytben e xhumasë, ...

 

Nga xhamia e Tophanës, Myftiu bën thirrje për kthim nga Zoti - 6 shtator 2013

Ditën e xhuma, më 6 shtator 2013, nga minberi i xhamisë së Tophanës, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka hedhur dritë mbi sprovën e madhe që po kalon ymeti islam, nga lindja në perëndim, sidomos në Lindjen e Mesme. Në hytben e tij, Myftiu i është referuar ...

 

Namazi i xhenazes dhe lutje për shehidët e Damaskut - 23 gusht 2013

Ditën e xhuma, më 23 gusht 2013, nga minberi i xhamisë së Parrucës, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari, ka folur mbi realitetet e botës islame dhe dhimbjen e madhe që ka kapluar gjeografinë e vendeve me popullsi muslimane, sidomos atë të vendeve arabe. ...

 

Myftiu flet për vlerën e duasë në hytben e tretë të Ramazanit 1434/2013 - 24 korrik 2013

Ditën e xhuma, më 26 korrik 2013, nëpërmjet minberit të xhamisë së Parrucës, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka vijuar të flasë mbi vlerën e agjërimit të Ramazanit, si dhe mundësitë e përfitimit nga ditët e tij, në rrugëtimet shpirtërore drejt kënaqësive të All-llahut. ...

 

Myftiu mban hytben e parë të Ramazanit 1434/2013 - 12 korrik 2013

E xhumaja e 12 korrikut 2013, ishte e para e muajit Ramazan 1434/2013. Me këtë rast, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari ka mbajtur hytben e xhumasë në xhaminë e Parrucës. Në fjalën e tij para të pranishëmve të shumtë, Myftiu ka vënë theksin te nevoja për të njohur Zotin, ...

 


 

HYTBE: