Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Pёr rreth dy orё, Kёshilli i Myftinisё Shkodёr ka diskutuar rreth çёshtjes sё shumё pёrfolur tё Hotel Turizmit “Rozafa”, ku Myftinia Shkodёr posedon rreth 39% tё truallit tё saj.
           
Pasditёn e sё enjtes, mё 25 nёntor 2010, antarёt e Kёshillit tё Myftinisё Shkodёr, kanё dёgjuar me vёmendje ecurinё e deritanishme tё dojes “Rozafa”, e cila ёshtё shpjeguar me profesionalizёm nga juristi i kёsaj Myftinie, z. Bashkim Muslija. Gjatё shpjegimeve tё tij, ai ka argumentuar shkeljet flagrante tё ligjit nё dёm tё Myftinisё Shkodёr dhe pronarёve tё tjerё tё truallit tё kёsaj prone publike nё qytetin tonё.
           
Ai ka shjeguar gjithashtu se kёto shkelje tё ligjit kanё mbёrritur deri aty sa kjo pronё t’i shitet padrejtёsisht nga ministria e financave njё grup me 40 ish- tё pёrndjekurish politikё, tё cilёt e kanё shitur edhe ata pa tё drejtё kёtё objekt. Ai ka theksuar, se dosja e pёrfolur e Hotel Turizmit ёshtё dёrguar nga ana e palёve tё ankuara, ku bёn pjesё edhe Myftinia Shkodёr, deri nё Gjykatёn e Strasburgut, ku pritet tё merret njё vendim pozitiv nё favor tё palёve qё u ёshtё mohuar e drejta legjitime gjatё kёtyre viteve.
           
Kёshilltarёt kanё dhёnё mendimet e tyre pёr ta bёrё sa mё publike kёtё çёshtje, nё mёnyrё qё tё shtohet lobingu nё favor tё pronarёve legjitimё dhe tё shuhet njё herё e pёrgjithmonё njё padrejtёsi flagrante nё dёm tё Myftinisё Shkodёr dhe disa palёve tё tjera, bashkёpronare tё truallit tё kёsaj prone.           

Nё kёtё mbledhje ёshtё folur edhe pёr ecurinё e punimeve nё pronёn pёrreth Xhamisё sё Plumbit dhe mёnyrat e administrimit tё saj, si dhe pёr Varrezat Muslimane dhe hapat qё po ndiqen nga Myftinia Shkodёr pёr sistemimin dhe rregullimin e saj.

Kleves Kraja

 

“Rozafa” mbledh Kёshillin e Myftinisё Shkodёr-25 nentor 2010

“Rozafa” mbledh Kёshillin e Myftinisё Shkodёr-25 nentor 2010

“Rozafa” mbledh Kёshillin e Myftinisё Shkodёr-25 nentor 2010