Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Paraditen e së martës, më 10 maj 2011, Myftiu Imam Muhamed Sytari, ka bërë inspektimin e punimeve për ndërtimin e minares së re në xhaminë e lagjes Shirokë.
           
I shoqëruar edhe nga menaxheri i pronave dhe administratori i Myftinisë, ai ka parë nga afër punën që po bëhet për zbukurimin e kësaj xhamie dhe krejt zonës me minaren e shumëpritur nga krejt besimtarët muslimanë të saj.
           
Myftiu ka uruar grupin e punës për angazhimin e tyre dhe është lutur që kjo punë të kryejë sa më parë. Ai është lutur edhe për sponsorizuesin e kësaj vepre, të cilin e ka quajtur bamirës të përkushtuar.

Myftinia Shkodër falënderon sponsorizuesin
për ndërtimin e minares së re në xhaminë e lagjes Shirokë.
All-llahu ia shpërbleftë me të mira në të dy jetët!

K. Kraja


Në rrugë të mbarë minarja e xhamisë Shirokë - 10 maj 2011

Në rrugë të mbarë minarja e xhamisë Shirokë - 10 maj 2011

Në rrugë të mbarë minarja e xhamisë Shirokë - 10 maj 2011