Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Në atmosferën e begatë të Kurban Bajramit, ditën e shtunë, më 27 tetor 2012, Myftinia Shkodër ka organizuar një shfaqje për fëmijët e vegjël muslimanë.

Aktiviteti i drejtuar me shumë kujdes nga edukatorja Valbona Halili (Molla), është konceptuar si një shfaqje e gëzueshme, ku janë ndërthurur leximet e Kur’anit, me ilahitë e bukura, recitimet e fëmijëve të grupit “Muslimani i vogël”, këngët fëminore dhe një “Elegji për Hz. Ibrahimin”.

Për rreth një orë, fëmijët dhe familjarët e tyre kanë kaluar momente shumë të bukura, sidomos gjatë recitimeve plot emocion nga fëmijët e vegjël dhe ilahive të përzgjedhura për këtë shfaqje festive me rastin e Kurban Bajramit.

 

Shfaqja për fëmijë: “Gëzuar Kurban Bajramin 2012” - 27 tetor 2012

Shfaqja për fëmijë: “Gëzuar Kurban Bajramin 2012” - 27 tetor 2012

Shfaqja për fëmijë: “Gëzuar Kurban Bajramin 2012” - 27 tetor 2012