Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


 


Harta e Vizitorëve

 

Gjatë qëndrimit të tij në Shkodër, ditën e xhuma, më 30 gusht 2013, Nën/Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Gazmend Aga, i shoqëruar edhe nga Drejtori i Zyrës për Haxhin, z. Hamdi Çurri, ka zhvilluar një vizitë në Myftininë e Shkodrës.
 
Gjatë kësaj vizite, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari, pasi i ka uruar mirëseardhjen në Shkodër, e ka informuar Nën/Kryetarin e KMSh, për aktivitetin e Myftinisë Shkodër, gjendjen e xhamive dhe jetës fetare në to, bashkëpunimin me imamët, përgatitjen për sezonin e ri të Haxhit, ndërtimet e xhamive dhe angazhimin për realizimin e financimit të plotë të selisë së re të Myftinisë Shkodër.
 
Nën/Kryetari i KMSh, H. Gazmend Aga, ka vlerësuar aktivitetin e deritanishëm të Myftinisë Shkodër, duke vlerësuar bashkëpunimin dhe frymën e mirëkuptimit në drejtim të rritjes së imazhit të Thirrjes Islame dhe vlerave të saj në Shkodër dhe Shqipëri.
 
Nga ana e tij, Drejtori i Zyrës së Haxhit në KMSh, z. Hamdi Çurri, është interesuar për regjistrimet e kandidatëve për kryerjen e Haxhit të sivjetshëm, duke vlerësuar se realizimi i këtij projekti të rëndësishëm për Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, është një sfidë në shërbim të besimtarëve shqiptarë që dëshirojnë të kryejnë një prej shtyllave të fesë islame.

          

Nën/Kryetari i KMSh, H. Gazmend Aga viziton Myftininë Shkodër - 30 gusht 2013 

Nën/Kryetari i KMSh, H. Gazmend Aga viziton Myftininë Shkodër - 30 gusht 2013 

Nën/Kryetari i KMSh, H. Gazmend Aga viziton Myftininë Shkodër - 30 gusht 2013