Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


 


Harta e Vizitorëve

 

Fitër Bajrami, një festë masive në Shkodër - 8 gusht 2013

Prej mirësive me të cilat Zoti i gjithësisë e dalloi njeriun nga krijesat e tjera, është pa dyshim dija, të cilën ia atribuoi Vetes. All-llahu ështëEl-Alím(I Dituri), Al-lamul-gujub(I plotdijshëm për të fshetat), Alimul-gajbi vesh-shehadeh (Njohës i të fshehtës dhe të dukshmes)… Na mësoi se: ...

 

Fitër Bajrami, një festë masive në Shkodër - 8 gusht 2013

Që në orët e para të mëngjesit të ditës së enjte, më 8 gusht 2013, besimtarë të shumtë muslimanë, nga çdo cep i Shkodrës, janë grumbulluar në sheshin bri xhamisë “Ebu Bekër”, për të marrë pjesë në ceremoninë e Fitër Bajramit të këtij viti. Pas 30 ditëve agjërim, lutje, ...

 

Mesazhi me rastin e Fitër Bajramit 1434/2013

Për një muaj të tërë, krejt ju, u rikthyet me zemër e shpirt në origjinën e marrëdhënies së kulluar me All-llahun, duke dëshmuar besimin tuaj, përkushtimin dhe sakrificën ndaj Tij, me agjërim, me lexim Kur’ani, me bamirësi, me namaz nate, me lutje pafund dhe rrugëtim ...

 

Myftinia Shkodër shtron iftarin e mirënjohjes dhe falënderimeve - 6 gusht 2013

Mbrëmjen e së martës, më 6 gusht 2013, Myftinia Shkodër ka organizuar nja iftar, ku ka bashkuar pjestarët e stafit të brendshëm të saj, imamët e qytetit, këshilltarët dhe drejtues të dy medreseve. Ndonëse një sofër e ngushtë, ajo ka dëshmuar vlerat e mirënjohjes ...

 

Myftinitë e qyteteve Iskenderun, Shkodër dhe Prizren, në sofrën e iftarit  - 5 gusht 2013

Ditën e hënë, më 5 gusht 2013, është organizuar iftari i vëllazërisë dhe binjakëzimit në mes të Myftinisë Shkodër me atë të Iskenderunit (Turqi) dhe Këshillin e Bashkësisë Islame Prizren (Kosovë). Iftari është organizuar nën përkujdesjen dhe koordinimin e Atasheut për Çështjet Fetare ...

 

Presidenti i Republikës shtron Iftar me rastin e Natës së Kadrit - 3 gusht 2013

Presidenti i Republikës, SH.T.Z. Bujar Nishani shtroi sonte një Iftar në Pallatin e Brigadave, me rastin e Natës së Kadrit të Muajit të Ramazanit. Të pranishëm në këtë Iftar ishin Kryetari i Komunitetit Mysliman, Haxhi Selim Muça,drejtuesit dhe përfaqësuesit ...

 

Iftari tradicional i Natës së Kadrit në Grand Hotel Europa - 3 gusht 2013

Ditën e shtunë, më 3 gusht 2013, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Grand Hotel Europa, kanë organizuar iftarin tradicional të Natës së Kadrit. Të pranishëm në këtë iftar kanë qenë përfaqësues të lartë të Myftinisë Shkodër, drejtues të komuniteteve fetare, ... 

Ramazan 2013/1434