Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Ditёn e xhuma, mё 4 qershor 2010, nё ambientet e sallёs sё konferencave tё medresesё “Haxhi Sheh Shamia”, myftinia Shkodёr ka organizuar njё tribunё fetare nё tё cilёn Imam Didmar Faja ka ndarё mё imamёt e Shkodrёs dhe kёshillat e xhamive tё saj eksperiencat e tij pozitive nё shёrbim tё Thirrjes Islame.
Nё bisedёn e tij para tё pranishёmve, ai ka folur mbi disa element suksesi qё duhet tё karakterizojnё jetёn dhe punёn e imamёve dhe shёrbestarёve nё xhaminё shqiptare. Ai ka folur me shumё    respect pёr punёn dhe shёrbimet e prijёsve fetarё muslimanё nё Amerikё dhe se si ata janё kthyer nё busulla orientimi pёr dhjetra e qindra tё rinj amerikanё qё po pёrqafojnё fenё Islame.
Ndёrkohё, nё fjalёn e tij myftiu i Shkodrёs Imam Muhamed Sytari ka falёnderuar referuesin  nё kёtё tubim dhe ka nxitur imamёt dhe kёshillat e xhamive tё Shkodrёs pёr njё angazhim sa mё korrekt pёr ta lartёsuar dita-ditёs Thirrjen e Teuhidit.


Imam Didmar Faja nё takim me imamёt e Shkodrёs, 4 qershor 2010 

Imam Didmar Faja nё takim me imamёt e Shkodrёs, 4 qershor 2010 

Imam Didmar Faja nё takim me imamёt e Shkodrёs, 4 qershor 2010 

Imam Didmar Faja nё takim me imamёt e Shkodrёs, 4 qershor 2010