Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Pasditёn e tё mёrkurёs, mё 2 qershor 2010, myftinia Shkodёr ka organizuar njё tribunё fetare me rastin e vizitёs nё vendlindje tё prijёsit tё Qendrёs Islame Shqiptare Amerikane tё Arizonёs, Imam Didmar Faja.

Nё fjalёn e rastit, myftiu i Shkodrёs Imam Muhamed Sytari ka shprehur kёnaqёsinё e tij pёr organizimin e kёtij tubimi fetar, nё tё cilin ishin mbledhur teologё, imamё, intelektualё, tё rinj e tё reja, besimtarё e besimtare.

Ndёrkohё Imam Didmar Faja gjatё fjalёs sё tij ka treguar pёr eksperiencёn amerikane dhe rrugёtimin e tij me Qendrёn Islame tё Arizonёs qё ai drejton prej shumё vitesh. Ai ka pёrmendur shembuj tё ndryshёm nga realiteti amerikan dhe ka rrёfyer para tё pranishёmve se numri i amerikanёve qё e pranojnё Islamin ёshtё i madh dhe pёson rritje ditё pas dite. “Njё nga amerikanёt e konvertuar nё Islam nё xhaminё tonё, kur e pyeta pёr shkakun e hyrjes sё tij nё Islam, ma ktheu: “Sepse Islami ёshtё fe logjike!”, qё do tё thotё se mundёsitё e pёrhapjes sё kёsaj feje tё pastёr hyjnore janё tё shumta nё shoqёritё qё akoma nuk e njohin fenё tonё”- ka thёnё ai.

Nё fund tё kёtij aktiviteti, tё pranishmit janё pёrshёndetur me Imamin e nderuar duke e falёnderuar pёr bisedёn dhe eksperiencat interesante tё treguara para tyre.Myftinia Shkodёr organizon njё tribunё fetare

Myftinia Shkodёr organizon njё tribunё fetare

Myftinia Shkodёr organizon njё tribunё fetare

Myftinia Shkodёr organizon njё tribunё fetare