Vizitë pune e specialistëve
të Bankës Islame për Zhvillim

Vizitë pune e specialistëve të Bankës Islame për Zhvillim

Paraditën e së mërkurës, më 13 prill 2016, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt një përfaqësi specialistësh të Bankës Islame për Zhvillim, me qendër në Xhiddah të Arabisë Saudite, nën drejtimin e Dr. Muhammed Ahmed Salim, specialist i zhvillimit urban dhe përgjegjës i projekteve vakëf. Përfaqësuesit e Bankës Islame për Zhvillim, shoqëroheshin në këtë vizitë pune nga z. Uran Kalej, Drejtor i Vakëf-Investimeve në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë. Gjatë këtij takimi u diskutua për disa projekte të Myftinisë Shkodër në ...

Lexo më shumë »

Myftiu priti përfaqësuesin
e "Mercy International", Kuvajt

Myftiu priti përfaqësuesin e "Mercy International", Kuvajt

Paraditën e së martës, më 23 shkurt 2016, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt përfaqësuesin e "Mercy International", Kuvajt, z. Omar El-Kenderi, që shoqërohej edhe nga drejtori i Fondacionit "Mirësia", z. Korab Kaja. Gjatë takimit të përzemërt, Myftiu falënderoi kontributet e shumta të bamirësve kuvajtianë, të cilët gjatë këtyre 25 viteve të fundit, kanë kontribuar dukshëm në shërbim të rimëkëmbjes së institucioneve fetare islame, objekteve të adhurimit, qendrave sociale, atyre kulturore etj. Myftiu tha se ndihmesat ...

Lexo më shumë »


Myftiu priti Koordinatorin e Dijanetit të Turqisë,
z. Yasin Şengül

Myftiu priti Koordinatorin e Dijanetit të Turqisë, z. Yasin Şengül

Ditën e enjte, më 4 shkurt 2016, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim pune, koordinatorin e Dijanetit të Turqisë në vendin tonë, z. Yasin Şengül, me të cilin diskutoi rrugët e bashkëpunimit. Gjatë këtij takimi, Myftiu theksoi se propaganda komuniste dhe e armiqve të ndryshëm të Islamit në vendin tonë, kanë kontribuuar maksimalisht që të krijojnë hendeqe paradoksale në marrëdhëniet në mesin e vendit tonë dhe Turqisë. Myftiu tha se kalifati osman është pjesë e lavdisë shekullore islame dhe se shqiptarët dhe turqit kanë bashkësunduar së bashku ...

Lexo më shumë »

Myftiu priti Drejtorin e Shoqatës "Sulejmanije",
z. Nusret Tekin

Myftiu priti Drejtorin e Shoqatës "Sulejmanije", z. Nusret Tekin

Paraditën e së enjtes, më 4 shkurt 2016, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt z. Nusret Tekin, drejtori i Shoqatës "Sulejmanije" për Shqipërinë. Gjatë takimit, Myftiu vlerësoi kontributin e madh që shoqata "Sulejmanije" ka dhënë në dy dekadat e fundit në Shkodër e Shqipëri, në kuadër të edukimit të brezit të ri me dashurinë për Kur'anin, mësimin dhe hivzin e tij. Myftiu theksoi se shërbimet ndaj Kur'anit, nëpërmjet hapjes së kurseve të shumta, qendrave edukative dhe arsimore në këtë drejtim, janë shërbimi më i mirë ndaj ...

Lexo më shumë »


Myftiu priti Kryetarin e Shoqatës "RIDA",
nga Konja e Turqisë

Myftiu priti Kryetarin e Shoqatës "RIDA", nga Konja e Turqisë

Paraditen e së martës, më 20 tetor 2015, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim prezantimi, një përfaqësi të Shoqatës "RIDA", me qendër në Konja të Turqisë, nën drejtimin e Kryetarit të saj, z. Tamer Kalender. Gjatë takimit të përzemërt, Myftiu uroi mirëseardhjen e vëllezërve nga Konja, duke theksuar se në Shkodër, ju nuk jeni miq, por vëllezër, sikurse ne, sa herë që vijmë në Turqi, vijmë në tokën tonë, pasi shekujt e kalifatit osman, ishin dëshmi historike sesi shqiptarët e turqit (por edhe shumë kombësi të tjera), ishim një mishërim i një kalifati, ...

Lexo më shumë »


Vizitorë:


 

Vizitorë të tjerë...