Myftinia Shkodër dhuron libra
në Ditën Botërore të Librit

23 prill 2013
Hap dyert xhamia e re
në fshatin Kuç
18 prill 2013

 
Ditë plot adhurim
dhe lutje në vendet e shenjta
8 mars 2013
Në nderim të dijetarit
H. Vehbi Gavoci
22 shkurt 2013

 
Në rahmet të All-llahut
dijetari i madh
H. Vehbi S. Gavoçi

20 shkurt 2013
Realitete shqiptare
të turpshme
në fillim të vitit 2013

31 janar 2013

 
"Hz. Muhammedi (a.s) --
I dërguari i fundit"
31 janar 2013
Hytbeja nr. 200 në xhaminë
e Medresesë
25 janar 2013

 
Hytbeja në prag të Mevludit
18 janar 2013
"Hoxhallarët nuk u nderuan
nga politika në 100 vjetor"
30 nëntor 2012

 
Myftiu pret për vizitë
ambasadoren e Francës
21 nëntor 2012

"Në kujtim të ditëve
të para
të lirisë së besimit..."

16 nëntor 2012

 
Hixhreti 1434, tribuna fetare
15 nëntor 2012
Hidhen themelet për
xhaminë e re
te Ura e Bunës

15 nëntor 2012

 
Nga vizita e Myftiut
të Iskenderunit
8 nëntor 2012
Promovohet një nga librat
e dijetarit Muhammed El-Gazali
7 nëntor 2012

 
Imam Muhamed Sytari fton
besimtarët
të falin e të mëshirojnë

Kurban Bajram,
25 tetor 2012
Mesazhi i Kurban Bajramit 2012
24 tetor 2012

 
Përshëndetja me haxhilerët
shkodranë
të vitit 2012

19 tetor 20012
Muslimanet dhurojne gjak
per talasemiket
21 shtator 2012

 
Filmi "Mesazhi Islam" në
kinema Millennium
20 shtator 2012
Mustafa Nano - ''Muhammedi
ishte njeri i mëshirës''

18 shtator 2012

 
Tonight Ilva Tare, "Pafajsia
e myslimaneve"
RTV ora-news

18 shtator 2012
Imam Muhamed Sytari non filmin kundër Hz. Muhammedit (a.s)
14 shtator 2012

 
Aktiviteti kulturor: "Gjurmëve
të një muaji plot jetë".
1 shtator 2012
Aktivitete të muajit
Ramazan 1433/2012
1 shtator 2012

 
Fitrë Bajrami, ndihma Jetimores
së qytetit
20 gusht 2012
Hytbeja e Fitër Bajramit
nga Imam Muhamed Sytari

19 gusht 2012

 
Urimet e komuniteteve fetare
për Fitër Bajram

19 gusht 2012
Fitër Bajrami në shesh
19 gusht 2012

 
Fitër Bajrami në Shkodër
"Zëri i Amerikës", 19 gusht 2012
Mesazhi i Myftiut
Imam Muhamed Sytari
për Fitër Bajramin 1433/2012

18 gusht 2012

 
Iftari i Natës së Kadrit në GHE
14 gusht 2012
Hatmeja e Kur'anit
14 gusht 2012

 
Iftar me gazetarët
3 gusht 2012
Iftar me imamët
30 korrik 2012

 
Iftar me të rinj muslimanë
23 korrik 2012
Iftari i parë i Ramazanit 1433
për "Shtëpinë e të Moshuarve"

20 korrik 2012

 
Myftiu mban hytben e parë
të Ramazanit 1433
20 korrik 2012
Ceremonia e pritjes së
Hanës së Ramazanit
19 korrik 2012

 
"Sofra e Kur'anit Famëlartë"
16 korrik 2012
Ndihma ushqimore nga
Ambasada e Kuvajtit
16 korrik 2012

 
Myftiu, mesazh imamëve
12 korrik 2012

"Derset e hapura" - Në prag
të Ramazanit
5 korrik 2012

 
Myftiu lutet për çamët
29 qershor 2012
Israja dhe Miraxhi
10 imamët më të mirë të vitit
14 qershor 2012

 
Hidhen themelet e xhamisë
në Kuç
28 maj 2012
Punimet e sotme
te xhamia e vjetër e Qafës
26 maj 2012

 
Drejtues të Myftinisë Shkodër
dhe të Kishës Ortodokse
në një darkë familjare
17 maj 2012

Myftinia Shkoder përkujton
aktivitetin e Myftiut H. Faik Hoxha
12 maj 2012

 
Vijojnë punimet te Xhamia e Qafës
8 maj 2012
30 qitabet e imamit Ali Shoshi
28 prill 2012

 
Fjala e teuhidit
25 prill 2012
 Vizita e ambasadorit të Kuvajtit
Najjeb A. Al-Bader
19 prill 2012

 
Punimet te Xhamia e vjetër
e Qafës
11 prill 2012
Përkujtohet 5 vjetori i xhamisë
së Parrucës
23 mars 2012

 
H. Vehbi S. Gavoci, Qytetar Nderi
i Shkodrës
10 mars 2012
Themelet për zgjerimin
e xhamisë Perash
2 mars 2012

 
Ndihma për romët e izoluar
në borë
13 shkurt 2012
Festa e Fitër Bajramit
në Shkodër

30 gusht 2011