Myftinia Shkodër,
solidarizim me njerëz në nevojë

Pas kronikës së një dite më parë në Tv Antena Nord në lidhje me rastin e familjes Kuçaj në fshatin Shtoj i Vjetër, paraditën e së enjtes, më 3 dhjetor 2015, Myftinia Shkodër ka dhënë një mesazh solidarizimi me rastin në fjalë.

Vetë Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, me bashkëpunëtorë të tij, ka zhvilluar një vizitë në këtë familje në skamje, ku ka parë nga afër gjendjen e mjerueshme të saj.

Myftiu ka dhënë një mesazh mediatik, ku ka shprehur solidarizimin e Myftinisë Shkodër me këtë familje, si dhe ka ftuar institucionet shtetërore, bizneset dhe shoqatat e ndryshme bamirëse të japin ndihmën dhe kontributin e tyre për t'i ardhur në ndihmë kësaj familjeje me probleme të shumta ekonomike e shëndetësore.

Myftiu ka garantuar se Myftinia Shkodër do të ndihmojë konkretisht në përkrahjen e kësaj familjeje, sikurse e ka falënderuar median për bërjen evident të këtij rasti.

Myftinia Shkodër fton institucionet vendore dhe bizneset e ndryshme të kontribuojnë për familjet në nevojë, sepse solidarizimi me njerëzit në skamje sjell bekim e mbarësi nga Zoti!

 


Myftinia Shkodër, solidarizim me njerëz në nevojë
Myftinia Shkodër, solidarizim me njerëz në nevojë
Myftinia Shkodër, solidarizim me njerëz në nevojë
Myftinia Shkodër, solidarizim me njerëz në nevojë
Myftinia Shkodër, solidarizim me njerëz në nevojë
Myftinia Shkodër, solidarizim me njerëz në nevojë
Myftinia Shkodër, solidarizim me njerëz në nevojë
Myftinia Shkodër, solidarizim me njerëz në nevojë