Myftinia Shkodër uron 103 vjetorin e Pavarësisë

Ditën e shtunë, më 28 nëntor 2015, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, me këshilltarë, mori pjesë në ceremoninë simbolike të ngritjes së flamurit kombëtar, organizuar nga Bashkia Shkodër, në oborrin e saj.

Në këtë ceremoni të përvitshme, Myftiu ka dhënë mesazhin e tij drejtuar krejt qytetarëve, ku ka shprehur vlerësimin e tij për këtë ditë të shtrenjtë për çdo shqiptar, në të gjitha trojet etnike dhe kudo qofshin, si dita e pavarësisë, dita e flamurit dhe ndërgjegjësimit për vlerat e harmonisë kombëtare.

Myftiu është lutur që kjo ditë të shërbejë si moment angazhimi i krejt shqiptarëve për të dhënë më shumë në rrugën e bashkëpunimit dhe harmonisë kombëtare, si dhe ruajtjes dhe kultivimit të mëtejshëm të paqes sociale.

Gjatë kësaj ceremonie, Myftiu ka uruar edhe Kryetaren e Bashkisë Shkodër, znj. Voltana Ademi, Kryetaren e Këshillit të Qarkut Shkodër, znj. Greta Bardeli, Prefektin e Qarkut Shkodër, z. Paulin Radovani, drejtuesit e lartë të komuniteteve të tjera fetare të Shkodrës, deputetë e drejtues të lartë të administratës etj.

Myftinia Shkodër uron krejt shqiptarët, kudo ndodhen: Gëzuar 103 vjetorin e Pavarësisë!

 


Myftinia Shkodër uron 103 vjetorin e Pavarësisë
Myftinia Shkodër uron 103 vjetorin e Pavarësisë
Myftinia Shkodër uron 103 vjetorin e Pavarësisë