Myftinia Shkodër, "Nderi i Qarkut Shkodër"

Mbrëmjen e së hënës, më 16 nëntor 2015, gjatë aktivitetit të shfaqjes së premierës së dokumentarit "Triumfi i zanit të minareve" dhe aktivitetit kushtuar 25 vjetorit të rihapjes së xhamisë së Plumbit, Myftinia Shkodër është nderuar me titullin: "Nderi i Qarkut Shkodër", nga institucioni i Këshillit të Qarkut Shkodër.

Ka qenë znj. Greta Bardeli, Kryetare e K.Q. Shkodër, ajo që i ka akorduar Myftiut të Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, këtë çertifikatë vlerësuese të punës dhe kontributit 25 vjeçar të Myftinisë Shkodër.

Në motivacionin e këtij titulli nderi, shënohet: "Për veprimtarinë e çmuar shoqërore e humane në dobi të banorëve të Qarkut, për ruatjen dhe rritjen e vlerave shpirtërore si dhe për kontributet e shquara në forcimin e harmonisë dhe paqes në Qarkun Shkodër".

Pas marrjes së titullit nderues, Myftiu falënderoi znj. Bardeli për këtë vlerësim publik që i bëhet Myftinisë Shkodër, duke theksuar se ky titull i takon të gjithë atyre që kanë punuar dhe janë lodhur maksimalisht për të mirën e komunitetit, për përhapjen e mesazheve të paqes dhe harmonisë, si dhe me ndihmat e ndryshme të njerëzve në nevojë.

 


Myftinia Shkodër, "Nderi i Qarkut Shkodër"
Myftinia Shkodër, "Nderi i Qarkut Shkodër"
Myftinia Shkodër, "Nderi i Qarkut Shkodër"
Myftinia Shkodër, "Nderi i Qarkut Shkodër"