Haxh të pranuar,
të dashur haxhilerë të Shkodrës!

Në orët e para të ditës së shtunë, më 3 tetor 2015, ka mbërritur edhe grupi i dytë i haxhilerëve të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, në mesin e të cilëve edhe haxhilerët e Shkodrës.

Në pritje të tyre, në aeroportin e Rinasit, kishte dalë edhe Myftiu, Imam Muhamed B. Sytari, i cili u takua me të gjithë haxhilerët, duke i uruar haxh të pranuar dhe adhurime të shumëfishuara.

Myftiu u interesua për shëndetin e haxhilerëve dhe u lut që kjo eksperiencë besimi të ketë shërbyer për secilin, si një besëlidhje e re me Zotin dhe një hap i ri në jetë, në rrugëtimet e reja të besimit dhe kërkimit të pëlqimit të Zotit në jetën e përditshme.

Myftiu uroi edhe imamët e pranishëm në këtë udhëtim jete, që ishin mbushur me emocione të mëdha dhe shprehnin falënderime ndaj Zotit për këtë mirësi të madhe dhe mundësinë e reaizimit të këtij adhurimi të mrekullueshëm.

Pak momente para ezanit të sabahut, haxhilerët e Shkodrës mbërritën para xhamisë së Parrucës, në pritje të cilëve kishin dalë familjarë e dashamirë, të përmalluar e plot gëzim për kthimin e tyre shëndosh e mirë, pranë familjeve e miqve të tyre.

Me këtë rast, Myftinia Shkodër uron Haxh të pranuar për krejt haxhilerët e Shqipërisë, veçanërisht atyre të Shkodrës dhe Malësisë së Madhe.

 


Haxh të pranuar, të dashur haxhilerë të Shkodrës!
Haxh të pranuar, të dashur haxhilerë të Shkodrës!
Haxh të pranuar, të dashur haxhilerë të Shkodrës!
Haxh të pranuar, të dashur haxhilerë të Shkodrës!
Haxh të pranuar, të dashur haxhilerë të Shkodrës!
Haxh të pranuar, të dashur haxhilerë të Shkodrës!
Haxh të pranuar, të dashur haxhilerë të Shkodrës!
Haxh të pranuar, të dashur haxhilerë të Shkodrës!
Haxh të pranuar, të dashur haxhilerë të Shkodrës!
Haxh të pranuar, të dashur haxhilerë të Shkodrës!
Haxh të pranuar, të dashur haxhilerë të Shkodrës!