Myftiu inspektoi punimet
për xhaminë e fshatit Kullaj

Ditën e xhuma, më 2 tetor 2015, pas faljes së xhumasë, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, ka zhvilluar një inspektim për të parë nga afër punimet që po kryhen për xhaminë e re në fshatin Kullaj.

Myftiu u shpreh se punimet për këtë xhami të re, kanë tejkaluar shumë pritshmëri, pasi ajo po kthehet në një kala besimi dhe një objekt i mrekullueshëm, që do të tregohet me gisht, në mesin e xhamive të shumta të Shkodrës.

Gjatë këtij inspektimi u panë nga afër punimet në brendësi të objektit, ku spikat hapësira e bollshme e objektit, dritaret e shumta, forma interesante e mihrabit dhe minberi i përfshirë në një prej cepave të saj, si dhe anekset plotësuese të tij, që do të shërbejnë për mësimin e fëmijëve të këtij fshati.

Në këtë vizitë, Myftiu shoqërohej edhe nga pjesëtarët e stafit të tij, z. Lavdrim Hamja, Ervil Kuçi, Besmir Selmani si dhe nga z. Altin Shabaj, administratori i ri i komunës Postribë.

 


Myftiu inspektoi punimet për xhaminë e fshatit Kullaj
Myftiu inspektoi punimet për xhaminë e fshatit Kullaj
Myftiu inspektoi punimet për xhaminë e fshatit Kullaj
Myftiu inspektoi punimet për xhaminë e fshatit Kullaj
Myftiu inspektoi punimet për xhaminë e fshatit Kullaj
Myftiu inspektoi punimet për xhaminë e fshatit Kullaj
Myftiu inspektoi punimet për xhaminë e fshatit Kullaj
Myftiu inspektoi punimet për xhaminë e fshatit Kullaj