Myftinia Shkodër priti vizitorët e Kurban Bajramit

Ditën e enjte, më 24 shtator 2015, në ditën e parë të Kurban Bajramit, Myftinia Shkodër organizoi pritjen e miqve dhe dashamirëve, me rastin e Festës së Bajramit.

Miq të shumtë, besimtarë, përfaqësues të lartë të komuniteteve fetare, klasës politike, drejtues të institucioneve lokale e vendore, iu bashkuan urimit për paqe, harmoni, respekt e bashkëpunim në mes njerëzve, në shërbim të ruajtjes dhe forcimit të shpirtit të bukur të harmonisë fetare dhe respektimit të besimit në shoqëri.

Këtyre urimeve dhe vizitës së Kurban Bajramit, iu bashkuan edhe mons. Angjelo Massafra (Arqipeshkëv metropolitan, Shkodër-Pult), dom Artur Jaku (Famullitar i Kishës Katolike, Shkodër), at Nikolla Petani (Famullitar i Kishës Ortodokse, Shkodër), Shehzade Sadetin Idriz Kruja (drejtues i Teqes Rifaite, Shkodër), znj. Voltana Ademi (Kryetare e Bashkisë, Shkodër), znj. Greta Bardeli (Kryetare e Këshillit të Qarkut, Shkodër), z. Paulin Radovani (Prefekt, Shkodër), deputetët Irma Kopliku Alushi (PD), Helidon Bushati (PD), Namik Kopliku (PS), Agron Çela (LSI), z. Gjergj Leqejza (Konsull Nderi i Austrisë), z. Fuat Vjerdha (Kryetar i Gjykatës së Apelit, Shkodër) e shumë miq e dashamirë të Myftinisë Shkodër.

Urimet dhe prezenca e tyre, e zbukuroi edhe më shumë atmosferën e ngrohtë dhe festive të Kurban Bajramit.

Myftinia Shkodër, falënderon të gjithë pjesëmarrësit në këtë atmosferë festive, vizitorët, sidomos mediat lokale e kombëtare, që pasqyruan ceremonitë e Kurban Bajramit në dy xhamitë kryesore, si dhe pritjen e miqve.

 


Myftinia Shkodër priti vizitorët e Kurban Bajramit
Myftinia Shkodër priti vizitorët e Kurban Bajramit
Myftinia Shkodër priti vizitorët e Kurban Bajramit
Myftinia Shkodër priti vizitorët e Kurban Bajramit
Myftinia Shkodër priti vizitorët e Kurban Bajramit
Myftinia Shkodër priti vizitorët e Kurban Bajramit
Myftinia Shkodër priti vizitorët e Kurban Bajramit
Myftinia Shkodër priti vizitorët e Kurban Bajramit
Myftinia Shkodër priti vizitorët e Kurban Bajramit
Myftinia Shkodër priti vizitorët e Kurban Bajramit
Myftinia Shkodër priti vizitorët e Kurban Bajramit