Bardhaj, xhamia bëhet gati të presë Ramazanin

Ditën e dielë, më 14 qershor 2015, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari, ka inspektuar punimet intensive, që po bëhen për rehabilitimin dhe lyerjen e plotë të xhamisë në fshatin Bardhaj.

Kjo fushatë bamirësie, e nisur me iniciativën e mirëbërësve muslimanë të këtij fshati, nën kujdesin e imamit të xhamisë, z. Ilir Dizdari dhe këshillit të xhamisë, bëhet në prag të hyrjes së muajit Ramazan.
           
I gjendur në terren për një inspektim dhe falënderim, Myftiu i Shkodrës ka përhajruar imamin dhe këshillin e xhamisë, për këtë iniciativë pozitive, që siç ka thënë: “Është mënyra më e mirë për ta pritur Muajin Ramazan, duke dëshmuar shpirtin e gëzimit dhe haresë, bamirësisë dhe solidaritetit në mes vete dhe përreth xhamisë.”
           
Myftiu ka thënë, se me këtë rast, Myftinia Shkodër do të hapë një fushatë bamirësie për mbledhjen e një fondi të mjaftueshëm për ndërtimin e minaresë së kësaj xhamie të bukur, që dëshmohet për gjallërinë e saj, për aktivitetet e larmishme me fëmijët dhe të rinjtë e fshatit dhe për rritjen e frekuentimit të saj në faljen e namazit dhe agjërimin e Ramazanit.           

Myftinia Shkodër shpreh mirënjohjen e saj për krejt ata që mendojnë dhe kontribuojnë për xhamitë e Shkodrës dhe gjallërimin e tyre dhe uron Ramazan të mbarë për të gjithë!

 


Bardhaj, xhamia bëhet gati të presë Ramazanin
Bardhaj, xhamia bëhet gati të presë Ramazanin
Bardhaj, xhamia bëhet gati të presë Ramazanin
Bardhaj, xhamia bëhet gati të presë Ramazanin
Bardhaj, xhamia bëhet gati të presë Ramazanin