Rrugë të mbarë, haxhilerë të Shkodrës!

Në orët e para të mëngjesit së ditës së mërkurë, më 24 shtator 2014, në sheshin e xhamisë së Parrucës u bë përcjellja e haxhilerëve të Zonës Shkodër për në Qaben e Madhnueshme, të cilët u nisën sot për t'iu përgjigjur thirrjes së Zotit (xh.sh) në kryerjen e obligimit të Haxhit.
Në përcjelljen e tyre, kishin dalë imamë, besimtarë dhe familjarë e të afërm të haxhilerëve, të cilët e ngrohën atmosferën e freskët të mëngjesit me urime dhe lot gëzimi.
Këtë vit, 29 besimtarë muslimanë shkodranë, do të jenë pjesë e adhurimit të Haxhit, ku miliona muslimanë nga mbarë bota mblidhen në Shtëpinë e All-llahut, në Qaben e Madhnueshme, për të kryer lutjet dhe adhurimet e caktuara.
Pjesë e grupit të haxhilerëve të sivjetshëm dhe njëkohësisht murshidë të tyre, janë Myftiu i Zonës së Shkodrës, Imam Muhamed Sytari dhe Myftiu i Malësisë së Madhe, h. Edmir Smajlaj.
Me këtë rast, Myftinia Shkodër uron të gjithë haxhilerët e këtij viti: Udhëtim të lehtë, Haxh të pranuar dhe adhurim të mbushur me mirësi dhe mëshirë hyjnore!

 


Rrugë të mbarë, haxhilerë të Shkodrës!
Rrugë të mbarë, haxhilerë të Shkodrës!
Rrugë të mbarë, haxhilerë të Shkodrës!
Rrugë të mbarë, haxhilerë të Shkodrës!
Rrugë të mbarë, haxhilerë të Shkodrës!
Rrugë të mbarë, haxhilerë të Shkodrës!