Iftar mirënjohje për gazetarët dhe mediat e Shkodrës

Mbrëmjen e së xhumasë, më 18 korrik 2014, Myftinia Shkodër në koordinim me Radio "Jehona", mblodhi në një sofër iftari gazetarët dhe korrespondentët e mediave të ndryshme në Shkodër. Në mesazhin e tij para të ftuarve, përfaqësuesi i Myftinisë Shkodër, teologu Arben Halluni shprehu vlerësimet e Myftinisë Shkodër për kontributet e medias në shërbim të pasqyrimit të lajmit dhe korrektësisë në këtë drejtim, sidomos lajmet që lidhen me aktivitetin fetar në Shkodër.
 
Z. Halluni theksoi se Muaji i Ramazanit, është një mundësi më tepër që i shërben forcimit të frymës së bashkëpunimit dhe tubimeve në sofrat e iftarit, ku këmbehen mendime dhe ide të dobishme në shërbim të bashkëpunimit, harmonisë dhe mbarëvajtjes së komunikimit të ndërsjellët.
 
Të pranishëm në këtë iftar ishin drejtues, gazetarë dhe operatorë të mediave: Radio “Jehona”, Radio “Zëri i Amerikës”, Radio “Shkodra”, “Radio-Televizioni Shqiptar”, “Tv Top-Channel”, “Tv1 Channel”, “Tv Rozafa”, “Tv Star Plus”, “Tv Antena Nord”, “Tv Kopliku”, “Tv Lezha” etj.

 

Iftar mirënjohje për gazetarët dhe mediat e Shkodrës
Iftar mirënjohje për gazetarët dhe mediat e Shkodrës
Iftar mirënjohje për gazetarët dhe mediat e Shkodrës