Iftari me imamët
dhe këshilltarët e Myftinisë Shkodër

Ditën e enjte, më 3 korrik 2014, pas faljes së namazit të akshamit në xhaminë e Parrucës, imamët, këshilltarët dhe aktivistët e rinisë islame, janë mbledhur në iftarin tradicional që Myftinia Shkodër shtron me rastin e Muajit Ramazan.
 
Iftari ka mbledhur në sofrën e vëllazërisë dhe harmonisë islame imamët e qytetit dhe të fshatrave, të cilët kanë ndarë me njëri-tjetrin emocionet dhe kënaqësitë e ditëve të para të këtij muaj plot mirësi dhe begati.
 
Me këtë rast, imamët dhe këshilltarët janë uruar edhe me Myftiun e Shkodrës, duke uruar një Ramazan sa më të mbarë dhe të mbushur me sihariqe për punën e përbashkët në shërbim të Thirrjes Islame në qytetin e Shkodrës dhe përtej saj.
 
Tradita e shtrimit të iftareve në Muajin Ramazan ka nisur që nga ditët e para të këtij muaj dhe do të vazhdojë deri në përfundim të tij.

 

Iftari me imamët dhe këshilltarët e Myftinisë Shkodër
Iftari me imamët dhe këshilltarët e Myftinisë Shkodër
Iftari me imamët dhe këshilltarët e Myftinisë Shkodër
Iftari me imamët dhe këshilltarët e Myftinisë Shkodër
Iftari me imamët dhe këshilltarët e Myftinisë Shkodër
Iftari me imamët dhe këshilltarët e Myftinisë Shkodër
Iftari me imamët dhe këshilltarët e Myftinisë Shkodër