Myftiu inspekton punimet
për xhaminë e re në Trush

Paraditën e së enjtes, më 13 shkurt 2014, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari, ka inspektuar në terren, gjendjen aktuale të punimeve në bijim për ndërtimin e xhamisë së re në fshatin Trush.
 
Në shoqëri edhe të imamit të xhamisë, H. Jetmir Braqi dhe menaxherit të pronave, z. Blendi Alushi, Myftiu ka ndjekur nga afër gjendjen e punimeve. Myftiu ka shprehur entuziazmin e tij dhe gëzimin e madh, që këtij fshati besimtar po i shtohet kjo xhami e dritshme dhe e bukur, mëse e nevojshme për kryerjen e adhurimeve dhe mësimit fetar.
 
Myftiu ka vlerësuar njëkohësisht punën e mjeshtrave nga Turqia, që kanë kontribuar për zbukurimin e këtij fshati dhe krejt zonës me një xhami të arkitekturës osmane, ndër më të bukurat dhe më të spikaturat e arkitekturës botërore islame.

 

Myftiu inspekton punimet për xhaminë e re në Trush
Myftiu inspekton punimet për xhaminë e re në Trush
Myftiu inspekton punimet për xhaminë e re në Trush
Myftiu inspekton punimet për xhaminë e re në Trush