Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


 


Harta e Vizitorëve

 

Me rastin e festës së begatë të Kurban Bajramit, që nisi ditën e martë, më 15 tetor 2013, Myftinia Shkodër ka organizuar shpërndarjen e kurbaneve të shumta, të bëra nga vetë ajo, si dhe ato të ardhura nga besimtarë të ndryshëm, shoqata bamirëse, Qendra Islame Shqiptare në Kenosha të ShBA, Dijaneti i Turqisë, dhe Ambasada e Kuvajtit në Tiranë.
 
Duke nisur nga dita e parë e Kurban Bajramit të sivjetshëm, dita e dytë dhe e tretë, janë organizuar grupet e punës që po merren me kryerjen e të gjitha proceseve për përgatitjen e pakove me mish kurbani, për t’u shpërndarë në dyert e të varfërve, nevojtarëve etj.
 
Ditën e parë të Kurban Bajramit, Myftinia Shkodër ka kryer shpërndarjen e 50 kurbaneve të ardhura nga Dijaneti i Turqisë, të cilat janë shpërndarë për njerëz në nevojë në 32 xhami të qytetit dhe fshatit.
 
Ndërkohë, është bërë edhe shpërndarja e 10 kurbaneve të ardhura nga Ambasada e Kuvajtit në Tiranë, të cilat i janë dërguar Shtëpisë së Fëmijës dhe Shtëpisë së të Moshuarve të Shkodrës, duke kontribuar sadopak në gëzimin dhe atmosferën e kësaj feste në banorët e këtyre dy institucioneve.
 
Në ditën e dytë të Kurban Bajramit, janë shpërndarë qindra pako me mish kurbani për njerëzit në nevojë të shumë xhamive të tjera dhe njerëzve të varfër të qytetit.
 
Myftinia Shkodër shpreh mirënjohjen e saj dhe falënderimet më të sinqerta për Qendrën Islame Shqiptare në Kenosha të ShBA, Dijanetin e Turqisë dhe Atasheun z. Shaban Ishlek, Ambasadën e Kuvajtit në Tiranë, Shoqatën “Istanbul”, si dhe të gjithë biznesmenët dhe individët e ndryshëm që kanë afruar kurbanet e tyre për t’i shpërndarë për njerëzit në nevojë! All-llahu i shpërbleftë me të mirat e Tij!

           

Myftinia Shkodër shpërndan kurbane për të varfërit dhe nevojtarët

Myftinia Shkodër shpërndan kurbane për të varfërit dhe nevojtarët

Myftinia Shkodër shpërndan kurbane për të varfërit dhe nevojtarët

Myftinia Shkodër shpërndan kurbane për të varfërit dhe nevojtarët

Myftinia Shkodër shpërndan kurbane për të varfërit dhe nevojtarët