Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


 


Harta e Vizitorëve

 

Ditën e xhuma, më 30 gusht 2013, Nën/Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Gazmend Aga, ka qenë i pranishëm në Shkodër, ku ka mbajtur hytben e xhumasë në xhaminë e Parrucës.
 
Në fjalën e tij para besimtarëve të shumtë të pranishëm në xhami, ai ka folur mbi rëndësinë që ka perceptimi i duhur i jetës, si mundësi për të fituar kënaqësinë e Zotit, nëpërmjet veprës së mirë në çdo drejtim.
 
Nën/Kryetari i KMSh, H. Gazmend Aga, ka përmendur se njeriu nuk duhet ta konsiderojë këtë botë si vend të përhershëm, por një stacion kalimtar drejt së përtejmes, ku njeriu do të marrë atë që ka punuar në këtë jetë.
 
Gjatë hytbes së xhumasë në Shkodër, Nën/Kryetari i KMSh, ka nxitur rregullimin e nijetit në jetën e përditshme, për rregullimin e mëtejshëm të marrëdhënies në mesin e njerëzve, në harmoni, respekt të ndërsjellët dhe paqe.
 
Pas namazit të xhumasë, Nën/Kryetari i KMSh, H. Gazmend Aga, është përshëndetur me besimtarët, të cilët e kanë uruar për praninë e tij në mes tyre dhe hytben e xhumasë.

          

Nën/Kryetari I KMSh, H. Gazmend Aga, mban hytben e xhumasë në Shkodër - 30 gusht 2013 

Nën/Kryetari I KMSh, H. Gazmend Aga, mban hytben e xhumasë në Shkodër - 30 gusht 2013 

Nën/Kryetari I KMSh, H. Gazmend Aga, mban hytben e xhumasë në Shkodër - 30 gusht 2013 

Nën/Kryetari I KMSh, H. Gazmend Aga, mban hytben e xhumasë në Shkodër - 30 gusht 2013