Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


 


Harta e Vizitorëve

 

Myftinia Shkodër ka kënaqësinë t’ju ftojë të merrni pjesë në aktivitetin:
“Tre Muajt e Mirë- mirësi hyjnore në jetën e muslimanit”,
që do të zhvillohet ditën e enjte, më 16 maj 2013, ora: 19.00,
te salla e konferencave te Medreseja e djemve.
 
Në program:
 
Hapja e aktivitetit me një pjesë kur’anore
Fjala përshëndetëse nga Imam Muhamed Sytari, Myfti i Zonës Shkodër
 
Referojnë:

Teologu Idmir Plaku - imam, xhamia “Ebu Bekër”
“Tre Muajt e Mirë në Kur’an dhe Hadith”
Teologu Durim Kasemi - imam, xhamia Parrucë
“Vlera e dhikrit dhe e adhurimeve në Tre Muajt e Mirë”
Teologu Bashkim Bajraktari - imam, xhamia Tepe
“Tre Muajt e Mirë dhe vlerat sociale”
 
  MIRË SE TË VINI!