Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Ka ditё qё Myftinia Shkodёr nё bashkёpunim edhe me Bashkinё Shkodёr, ka nisur njё fazё tё re pёr rregullimin e territorit tё Xhamisё sё Plumbit, nё pritje tё datёs sё shёnuar tё 16 nёntorit 2010, qё pёrkon me 20 vjetorin e rihapjes sё kёsaj xhamie dhe njёkohёsisht edhe me ditёn e parё tё Festёs sё Kurban Bajramit.
           
Ditёn e shtunё, mё 30 tetor 2010, Myftiu i Shkodrёs, Imam Muhamed Sytari, i shoqёruar edhe nga menaxheri i pronave, z. Blendi Alushi dhe imami i xhamisё sё Plumbit, H. Mithat Myftija, ka inspektuar nga afёr punimet qё po bёhen me kёtё rast.
           
Gjatё kёstij inspektimi, ai ka theksuar se falё bashkёpunimit tё frutshёm me Bashkinё e Shkodrёs, po bёhet e mundur qё kёto punime tё vazhdojnё nё mёnyrё intensive, qё 20 vjetori i rihapjes ta gjejё xhaminё e Plumbit dhe territorin e saj tё rregulluar e tё gatshёm pёr pritjen e vizitorёve dhe miqve tё shumtё nga jashtё.
           
Gjithashtu, Myftiu ka ndjekur nga afёr edhe punimet pёr pastrimin dhe rrethimin e territorit tё kёsaj xhamie, nё pjesёn ballore tё saj, ku ka dhёnё udhёzimet e tij pёr mostolerim nё hak tё kujtdo qё ka shkelur a uzurpuar pa tё drejtё pronёn e xhamisё.

M.Hoxha


Vazhdojnё punimet pёr rregullimin e territorit tё Xhamisё sё Plumbit-30 tetor 2010

Vazhdojnё punimet pёr rregullimin e territorit tё Xhamisё sё Plumbit-30 tetor 2010 

Vazhdojnё punimet pёr rregullimin e territorit tё Xhamisё sё Plumbit-30 tetor 2010 

Vazhdojnё punimet pёr rregullimin e territorit tё Xhamisё sё Plumbit-30 tetor 2010