Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Paraditёn e sё xhumasё, mё 1 tetor 2010, Myftiu Imam Muhamed Sytari ka pritur nё njё takim tё pёrzemёrt, Myftiun e Gramshit H. Jusuf Salkurti. Nё kёtё takim, dy myftilerёt kanё diskutuar rreth mёnyrave tё thellimit tё bashkёpunimit institucional dhe forcimit tё urave tё komunikimit nё shёrbim tё komunitetit dhe besimtarёve muslimanё nё Shkodёr, Gramsh e mbarё Shqipёrinё.
           
Gjatё kёtij takimi, Myftiu i Shkodrёs i ka dhuruar homologut tё tij disa tituj nga botimet e tij tё viteve tё fundit. Me kёtё rast Myftiu H. Jusuf Salkurti ka falёnderuar angazhimin e thirrёsit islam Muhamed Sytari, si dhe i ka dёshiruar atij vazhdimёsi nё rrugёn e botimit dhe pasurimit tё bibliotekёs islame nё gjuhёn shqipe me tituj tё rinj nga pena e tij.
           
Me ftesё tё mikpritёsit, H. Jusuf Salkurti ka mbajtur hytben e kёsaj xhumaje nё xhaminё e Parrucёs, ku ka folur mbi domethёnien e “rrugёs sё drejtё” qё pёrmendet shpesh nё Kur’an. Me argumentet e tij ai ka tёrhequr vёmendjen e tё pranishmёve nё xhami dhe ka marrё falёnderimet dhe urimet e tyre.
           
Pёr nder tё mikut tё tij, Myftiu i Shkodrёs ka shtruar edhe njё drekё, nё tё cilёn kanё qenё tё pranishёm edhe imamёt e dy xhamive qёndrore tё Shkodrёs.

V.Mehmeti

 

Myftiu i Gramshit H. Jusuf Salkurti mban hytbe nё xhaminё e Parrucёs-1 tetor 2010

Myftiu i Gramshit H. Jusuf Salkurti mban hytbe nё xhaminё e Parrucёs-1 tetor 2010

Myftiu i Gramshit H. Jusuf Salkurti mban hytbe nё xhaminё e Parrucёs-1 tetor 2010

Myftiu i Gramshit H. Jusuf Salkurti mban hytbe nё xhaminё e Parrucёs-1 tetor 2010