Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Ditёn e shtunё, mё 25 shtator 2010, nё ambientet e xhamisё sё Parrucёs ёshtё zhvilluar mbledhja e radhёs e imamёve tё Myftinisё Shkodёr. Nё kёtё takim, imamёt kanё dёgjuar raportin e Myftiut tё Shkodrёs mbi zhvillimet e muajit Ramazan qё sapo kaloi. Njёkohёsisht ёshtё diskutuar edhe pёr zhvillimet e fundit nё Komunitetin Mysliman tё Shqipёrisё, ku imamёt janё azhornuar pёr tё rejat e fundit.
           
Gjatё kёsaj mbledhje, ёshtё diskutuar edhe pёr pёrgjegjёsinё qё ka secili imam nё xhaminё e tij dhe jashtё saj pёr organizimin e jetёs fetare dhe shёrbimin sa me mё cilёsi, pёr tё ftuar njerёzit drejt kёsaj feje tё madhnueshme islame dhe mёsimeve tё saj. Nё kёtё drejtim, kanё folur dhe kanё dhёnё mendimet e tyre shumё prej imamёve pjesёmarrёs.
           
Njё pikё e rёndёsishme e kёsaj mbledhje ka qenё edhe pёrkujtimi i 20 vjetorit tё rihapjes sё Xhamisё sё Plumbit dhe rijelimi i besimit nё vendin tonё.
           
Nё pёrfundim tё takimit, Myftiu ka pёrsёritur kёrkesёn e tij ndaj imamёve tё Myftinisё Shkodёr pёr pёrkushtim dhe seriozitet nё punё, sikurse i ka falёnderuar pёrzemёrsisht ata pёr angazhimin e sinqertё dhe tё suksesshёm gjatё muajit tё Ramazanit.

Ilir Dizdari