Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Mbrёmjen e sё martёs, mё 7 shtator 2010, Myftinia e Shkodrёs ka shtruar njё iftar, nё tё cilin kanё qenё tё ftuar deputetёt e Qarkut Shkodёr dhe njё grup biznesmenёsh tё qytetit.
           
Nё kёtё iftar ka nderuar me pjesёmarrjen e tij edhe Myftiu i Nderit i Shkodrёs, Haxhi Faik Hoxha, i cili, ndonёse nё moshё tё thyer ka dёshiruar tё ndajё kёnaqёsinё e kёsaj nate me tё ftuarit e Myftiut tё Shkodrёs.
           
Nё fjalёn e hapjes sё kёtij iftari, Myftiu Imam Muhamed Sytari pasi ka falёnderuar tё pranishmit pёr pjesёmarrjen, u ka uruar atyre mbarёsi dhe sukses nё punёn e tyre. Ai ka theksuar se pёrgjegjёsia e deputetёve tё Shkodrёs nё kёtё periudhё tё zhvillimeve historike tё Shqipёrisё ёshtё shumё e madhe. Njёkohёsisht ai ka tёrhequr vёmendjen e tyre pёr tё qenё pishtarё tё vёllazёrisё e harmonisё, qytetarisё shkodrane dhe vlerave tё kёtij qyteti. Sikurse ka pёrmendur se njerёzit e fesё dhe ata tё politikёs janё si dy vёllezёr binjakё qё nuk bёjnё pa njёri-tjetrin.
           
Kryetarja e parlamentit, znj. Jozefina Topalli nё pёrshёndetjen e saj ka uruar besimtarёt muslimanё pёr kёtё muaj tё bekuar dhe ka vlerёsuar kёtё sofёr vёllazёrore tё organizuar nga Myftinia Shkodёr.           

Nё fund tё kёsaj sofre, Haxhi Faik Hoxha ka bёrё edhe duanё e iftarit, nё tё cilёn ёshtё lutur edhe pёr mbarёsinё e shoqёrisё shqiptare dhe mbarё popullit tonё, kudo qё janё.

 

Myftinia shtron njё iftar me deputetёt e biznesmenё tё Shkodrёs-7 shtator 2010

Myftinia shtron njё iftar me deputetёt e biznesmenё tё Shkodrёs-7 shtator 2010

Myftinia shtron njё iftar me deputetёt e biznesmenё tё Shkodrёs-7 shtator 2010

Myftinia shtron njё iftar me deputetёt e biznesmenё tё Shkodrёs-7 shtator 2010