Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Ditёn e martё, mё 7 shtator 2010, Myftiu i Shkodrёs, i shoqёruar edhe nga kryebashkiaku i Shkodrёs, z. Lorenc Luka, ka zhvilluar njё aktivitet pёr mbjelljen e dhjetё pemёve tё reja nё ambientet e lulishtes sё shatёrvanit, pranё xhamisё sё Parrucёs. Aktiviteti nё fjalё ёshtё pjesё e bashkёpunimit dypalёsh nё kёtё drejtim.
           
Nё fjalёn e tij para mediave, kryebashkiaku i Shkodrёs, pasi ka falёnderuar Myftininё e Shkodrёs pёr kёtё aktivitet qё i shёrben qytetit dhe qytetarёve, ka bёrё thirrje edhe pёr vazhdimёsinё e kёsaj fryme qytetёruese edhe nga individё dhe grupe biznesi, nё shёrbim tё ruajtjes sё ambientit dhe pasurimit tё tij me sa mё shumё gjelbёrim.
           
Ndёrkohё, Myftiu i Shkodrёs, ka theksuar se nё tekstet fetare islame bёhet thirrje pёr ruajtjen e ambientit, gjelbёrimit, higjienёs e pastёrtisё. “Ruajeni tokёn pasi ajo ёshtё nёna juaj”, ka qenё njё ndёr hadithet profetike, me tё cilat ai ka bёrё thirrje pёr mё shumё vёmendje ndaj mjedisit ku jetojmё, tokёs dhe gjelbёrimit.
           
Ky aktivitet ёshtё i pari nё llojin e tij, i ndёrmarrё kёtё vit nga Myftinia Shkodёr me rastin e muajit tё madhёrueshёm tё Ramazanit.

M.Hoxha

 

Myftinia Shkodёr organizon mbjelljen e dhjetё pemёve nё lulishten e qytetit-7 shtator 2010

Myftinia Shkodёr organizon mbjelljen e dhjetё pemёve nё lulishten e qytetit

Myftinia Shkodёr organizon mbjelljen e dhjetё pemёve nё lulishten e qytetit