Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Ditёn e mёrkure, mё 1 shtator 2010, nё ambientet e njё prej restoranteve tё qytetit tё Shkodrёs, kёngёtari i muzikёs popullore Bujar Qamili, ka shtruar njё iftar pёr jetimё e njerёz nё nevojё, nё respekt dhe nderim tё muajit Ramazan dhe mesazheve tё tij.

Nё kёtё iftar ka qenё i pranishёm edhe Myftiu i Shkodrёs Imam Muhamed Sytari, i cili ka vlerёsuar maksimalisht shembullin e kёngёtarit tё shquar, duke vlerёsuar qёllimin e kёtij tubimi dhe dobitё e kёsaj sofre tё begatё. Nё lutjen e fillimit tё iftarit, Myftiu ka theksuar se kёto sofra nxisin vёllazёrinё e pastёr islame, solidarizimin me njerёzit nё nevojё, sikurse janё njё shembull i rёndёsishёm i angazhimit qytetar pёr tё qenё sa mё afёr mёsimeve tё fesё dhe udhёzimeve tё besimit.

Nga ana e tij, organizatori i kёsaj sofre tё iftarit, kёngёtari Bujar Qamili, ka theksuar se besimi nё Zotin Njё dhe dashuria pёr tjetrin spikasin edhe mё shumё nё ditё tё tilla si kёto tё Ramazanit. Ai ka theksuar gjithashtu se kjo ёshtё njё traditё qё duhet pёrqafuar dhe pёrcjellur mё tej ndёr breza.

 

Kёngёtari Bujar Qamili shtron iftar pёr jetimё dhe njerёz nё nevojё-1 shtator 2010

Kёngёtari Bujar Qamili shtron iftar pёr jetimё dhe njerёz nё nevojё-1 shtator 2010

Kёngёtari Bujar Qamili shtron iftar pёr jetimё dhe njerёz nё nevojё-1 shtator 2010

Kёngёtari Bujar Qamili shtron iftar pёr jetimё dhe njerёz nё nevojё-1 shtator 2010