Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Ditёn e shtunё, mё 21 gusht 2010, nё sheshin e Parrucёs ёshtё organizuar iftari i madh, me kontributin e Bashkisё “Bajram Pasha” tё Stambollit.
           
Me mijёra besimtarё kishin mbushur sheshin, tё rreshtuar nё tavolinat e instaluara enkas pёr kёtё sofёr tё begatё miqёsie e vёllazёrie islame.
           
Aktiviteti ёshtё pёrshёndetur edhe nga kryetari i Bashkisё Shkodёr, kёshilltari i minibashkisё turke, pёrfaqёsuesit e komunitetit katolik, atij ortodoks, Myftiu i Shkodrёs Imam Muhamed Sytari dhe prefekti i Shkodrёs.
           
Iftari i madh ka mbledhur nё sofrёn e tij edhe pёrfaqёsuesit mё tё lartё tё pushtetit lokal e atij vendor nё Shkodёr, si dhe pёrfaqёsuesit e komuniteteve fetare.
           
Gjatё kёtij iftari ёshtё organizuar edhe njё program artistik me pjesёmarrjen e njё grupi sufist nga Stambolli, tё cilёt kanё demonstruar para tё pranishёmve kёndime tё ndryshme tё ilahive e salavateve mbi tё dёrguarin e All-llahut.
           
Duhet theksuar se disa orё para fillimit tё kёtij aktiviteti, Myftiu Imam Muhamed Sytari ka pritur nё zyrёn e tij pёrfaqёsuesit e Bashkisё “Bajram Pasha”, me tё cilёt ka diskutuar rreth rrugёve tё bashkёpunimit tё mёtejshёm. Njёkohёsisht i ka falёnderuar ata pёr “Karvanin e Paqes”.
           
Ky ёshtё viti i 5-tё i organizimit tё kёtij iftari tё etiketuar nga organizatorёt si: “Karvani i Paqes”.


Iftari i madh nё sheshin e Parrucёs-21 gusht 2010

Iftari i madh nё sheshin e Parrucёs-21 gusht 2010

Iftari i madh nё sheshin e Parrucёs-21 gusht 2010 

Iftari i madh nё sheshin e Parrucёs-21 gusht 2010