Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Ditёn e hёnё, mё 19 korrik 2010, myftiu i Shkodrёs Imam Muhamed Sytari, i shoqёruar edhe nga disa imamё tё Myftinisё Shkodёr si dhe Myftiu i Pukёs, H. Gёzim Kopani, ka vizituar familjen Mustafa nё Fushё Arrёz, pёr t’u shprehur ngushёllimet e tij pёr humbjen e 3 familjarёve tё tyre nё aksidentin e para dy ditёve tё ndodhur nё fshatin Dom tё Komunёs Gjegjan, nё afёrsi tё Pukёs. Aksidenti nё fjalё qё mori 14 jetё njerёzish, ёshtё konsideruar si njё tragjedi kombёtare.
           
Gjatё ngushёllimeve, Myftiu i Shkodrёs ёshtё lutur pёr shpirtrat e pjesёtarёve tё familjes Mustafa qё humbёn jetёn para dy ditёve, si dhe pёr shёndetin e 3 fёmijёve tё kёsaj familje qё gjenden tё shtruar nё Spitalin Ushtarak tё Tiranёs.
           
“Ёshtё njё dhembje e madhe qё ka pushtuar jo vetёm zemrat tuaja, por tё çdo shqiptari. Humbja e familjarёve tuaj na ka brengosur pa masё dhe ne lutemi me zemёr qё All-llahu me mirёsinё dhe butёsinё e Tij, t’i pёrfshijё nё mёshirёn e Tij tё pakufijshme. Njёkohёsisht ju vё nё dijeni se ditёn e xhuma, mё 23 korrik 2010, nё tё gjitha xhamitё e Shkodrёs, do tё zhvillohet njё lutje e posaçme pёr shpirtrat e familjarёve tuaj qё humbёn jetёn nё kёtё aksident tragjik”- ka thёnё Myftiu.
           
Ai ka garantuar se Myftinia e Zonёs Shkodёr do tё jetё pranё familjes Mustafa, nё mёnyrё qё kjo dhembje tё kapёrcehet sa mё parё.

Ilir Dizdari

 

Myftiu i Shkodrёs ngushёllon familjen Mustafa nё Fushё Arrёz, 19 korrik 2010 

Myftiu i Shkodrёs ngushёllon familjen Mustafa nё Fushё Arrёz, 19 korrik 2010

Myftiu i Shkodrёs ngushёllon familjen Mustafa nё Fushё Arrёz, 19 korrik 2010

Myftiu i Shkodrёs ngushёllon familjen Mustafa nё Fushё Arrёz, 19 korrik 2010