Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Paraditёn e sё enjtes, mё 24 qershor 2010, Myftiu i Shkodrёs Imam Muhamed Sytari ka pritur drejtuesit mё tё lartё tё Shoqatёs Vёllazёrore Humanitare Kulturore “Istanbul”.  

Nё kёtё takim ishin tё pranishёm drejtori i kёsaj shoqate, dr. Arif Qerozi, si dhe nismёtarёt dhe themeluesit e parё tё kёsaj shoqate nё vendin tonё. Me rastin e kёsaj vizite, Myftiu ka falёnderuar pёrfaqёsuesit e “Istanbul” pёr kontributet e vyera tё dhёna nё shёrbim tё muslimanёve dhe Thirrjes Islame nё Shkodёr dhe pёrtej saj. “Shoqata “Istanbul” ёshtё njё mbёshtetje e rёndёsishme pёr muslimanёt e Shkodrёs dhe Thirrjen Islame. Kontributi juaj ёshtё i madh nё realizimin e shumё projekteve nё shёrbim tё kulturёs, qytetёrimit dhe traditave islame nё vendin tonё. Pёr ne, ёshtё njё nder i madh qё para pak kohёsh patёm mirёsinё e vizitёs sё Osman ef. Nuri Topbash, dijetarit, bamirёsit dhe edukatorit tё shquar islam. Ne lutemi dhe shpresojmё qё bashkёpunimi i Myftinisё Shkodёr dhe nxёnёsve tё Osman ef. Nuri Topbash tё jetё i gjatё dhe frutdhёnёs, nё shёrbim tё kёsaj feje dhe mёsimeve tё saj mesatariste!”- ka thёnё ndёr tё tjera Myftiu i Shkodrёs.

Nga ana e tyre, edhe pёrfaqёsuesit e Shoqatёs “Istanbul”, pasi kanё falёnderuar Myftiun pёr pritjen e ngrohtё dhe bashkёpunimin e vazhdueshёm, si dhe kanё garantuar vijimёsinё e kontributeve pёr realizimin e projekteve tё dobishme nё shёrbim tё arsimit, kulturёs islame dhe projekteve bamirёse nё Shkodёr.

V. Mehmeti