Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Ditёn e shtunё, mё 12 qershor 2010, ka filluar puna pёr rregullimin e kufirit tё xhamisё Tophanё. Kishte vite qё çёshtja e kёtij kufiri ishte neglizhuar dhe lёnё pas dore. Megjithatё, paraditёn e datёs 12. 6. 2010, kjo çёshtje ёshtё zgjidhur duke i kthyer xhamisё sё Tophanёs njё pjesё sё pronёs sё saj tё zaptuar padrejtёsisht.

Gjatё mesditёs, myftiu i Shkodrёs Imam Muhamed Sytari, i shoqёruar edhe nga antarё tё kёshillit tё myftinisё, imami i xhamisё dhe besimtarё tё tjerё, ka inspektuar nga afёr punёn qё po bёhet pёr rregullimin e kёsaj pjese tё rёndёsishme tё territorit tё xhamisё Tophanё.

Ai ka falёnderuar tё angazhuarit me kёto punime dhe ka dhёnё orientimet e tij tё rastit pёr ecurinё sa mё normale tё kёtyre punimeve nё xhaminё e Tophanёs.

 

Ilir Dizdari

Imam i xhamisë Tophanë 

Myftiu inspekton punimet nё xhaminё e Tophanёs, 12 qershor 2010 

Myftiu inspekton punimet nё xhaminё e Tophanёs, 12 qershor 2010 

Myftiu inspekton punimet nё xhaminё e Tophanёs, 12 qershor 2010 

Myftiu inspekton punimet nё xhaminё e Tophanёs, 12 qershor 2010