Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Paraditёn e ditёs sё xhuma, mё 4 qershor 2010, myftiu i Shkodrёs Imam Muhamed Sytari, ka pritur nё njё takim tё posaçёm drejtorin e Shoqatёs Humanitare Kulturore “Burimi”, z. Sokol Mandi.

Gjatё takimit ёshtё diskutuar pёr realitetin e jetёs islame nё vend, rolin qё duhet tё luajnё institucionet islame nё kёtё moment, projektet dhe aktivitetet e ndryshme, rrugёt e bashkёpunimit nё shёrbim tё qёllimeve tё pёrbashkёta etj.

Nga ana e tij, z. Sokol Mandi e ka informuar myftiun pёr aktivitetin e larmishёm tё shoqatёs “Burimi”, projektet e ndryshme tё saj dhe disa ide pёr realizimin e aktiviteteve tё dobishme pёr rininё dhe besimtarёt muslimanё nё tё ardhmen.

 

Myftiu i Shkodrёs pret drejtorin e shoqatёs “Burimi”

Myftiu i Shkodrёs pret drejtorin e shoqatёs “Burimi”