Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Paraditën e së dielës, më 9 janar 2011, Myftiu Imam Muhamed Sytari ka inspektuar vazhdimin e punimeve për ndërtimin e xhamisë së re në fshatin Mes-Myselim, ku ka parë nga afër ecurinë e punimeve.

Myftiu është informuar për fazën e re të punimeve për përfundimin sa më parë dhe me cilësi të kësaj xhamie, që ndërtohet mbi truallin e xhamisë që përfundoi e djegur në maj të vitit që shkoi, nga një avari e energjisë elektrike.
           
Myftiu ka dhënë udhëzimet e tij për angazhim maksimal për të garantuar cilësi në ndërtimin e xhamisë dhe është lutur për mbarësinë e vijimësisë së punimeve për përfundimin e saj.
           
Nga ana e tyre, brigada e ndërtuesve që po merren me ndërtimin e kësaj xhamie kanë theksuar se punimet po vazhdojnë normalisht dhe me një dëshirë të madhe për ta parë sa më parë të ngritur xhaminë e këtij fshati musliman.

V. Mehmeti


Xhamia e re fshatit Mes-Myselim në rrugë të mbarë - 9 janar 2011

Xhamia e re fshatit Mes-Myselim në rrugë të mbarë - 9 janar 2011

Xhamia e re fshatit Mes-Myselim në rrugë të mbarë - 9 janar 2011