Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Ditёn e martё, mё 1 qershor 2010, myftiu i Shkodrёs Imam Muhamed Sytari  ka pritur prijёsin e Qendrёs Islame Shqiptare Amerikane tё Arizonёs (ShBA), Imam Didmar Faja.

Gjatё vizitёs sё tij, Imam Didmar Faja ka shprehur kёnaqёsinё e tij qё ndodhet sot nё vendlindje. Ai ka falёnderuar myftiun e Shkodrёs pёr pritjen e ngrohtё dhe ёshtё lutur pёr mbarёsinё e punёs dhe aktivitetit tё myftinisё Shkodёr nё shёrbim tё besimtarёve dhe qytetarёve tё kryeqendrёs sё Veriut. Njёkohёsisht ai ka bёrё njё rezume tё aktivitetit qё zhvillon AAIC nё Arizona, si dhe revistёn “Udhёzimi” qё kjo qendёr boton.

Nga ana e tij, myftiu i Shkodrёs ka falёnderuar mikun e tij pёr vizitёn dhe angazhimin serioz nё shёrbim tё Thirrjes Islame dhe pёrhapjes sё mёsimeve tё saj nё Arizona dhe pёrtej saj.

Gjatё kёsaj vizite, Imam Didmar Faja i ka dorёzuar pёrfaqёsuesve tё myftinisё Shkodёr shumёn e mbledhur nga besimtarёt e “Greenway Masjid” nё Phoenix tё Arizonёs nё sensibilizim me rastin e xhamisё sё fshatit Mes-Myselim.

 

Imam Didmar Faja viziton myftininё e Shkodrёs, 02 qershor 2010

Imam Didmar Faja viziton myftininё e Shkodrёs, 02 qershor 2010

Imam Didmar Faja viziton myftininё e Shkodrёs, 02 qershor 2010