Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Paraditën e së hënës, më 13 dhjetor, përfaqësues të lartë të Shoqatës “Istanbul”, z. Rafet Bilaç, z. Arif Qerozi, z. Shuajb Bashhan etj, kanë vizituar Myftininë e Shkodrës, me rastin e përmbytjeve të ditëve të fundit, ku janë dëmtuar edhe shumë xhami në qytet e fshat.
           
Me këtë rast Myftiu Imam Muhamed Sytari ka uruar mirëseardhjen e drejtuesve të shoqatës “Istanbul”, duke theksuar se kontributi i saj është i madh dhe jetik për Myftininë dhe jetën e Thirrjes Islame në Shkodër. Ai nuk ka lënë pa falënderuar edhe kontributin e madh që kjo shoqatë ka dhënë me rastin e Kurban Bajramit të këtij viti, ku janë shpërndarë me qindra pako mishi për familje të shumta në Shkodër dhe përreth saj.
           
Në fjalën e tij, z. Rafet Bilaç, pasi ka përcjellur edhe selamet e dijetarit të shquar Osman ef. Nuri Topbash, ka theksuar se ndihmat e vëllezërve nga Turqia kanë nisur që në ditët e para të përmbytjeve dhe do të vazhdojnë edhe më tej. Ai ka garantuar se “Istanbul” dhe stafi i saj do të vazhdojnë të japin kontributin e duhur për të ndihmuar në realitetet e Thirrjes Islame në Shkodër.           

Në këtë takim merrnin pjesë edhe imamë të xhamive të përmbytura dhe pjesëtarë të Këshillit të Myftinisë Shkodër dhe të Shtabit të Emergjencave të kësaj Myftinie.

 

“Istanbul”- solidarizim maksimal me rastin e përmbytjeve - 13 dhjetor 2010

“Istanbul”- solidarizim maksimal me rastin e përmbytjeve - 13 dhjetor 2010 

“Istanbul”- solidarizim maksimal me rastin e përmbytjeve - 13 dhjetor 2010