Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Ditёn e shtunё, mё 29 maj 2010, myftiu i Shkodrёs Imam Muhamed Sytari ka pritur nё zyrёn e tij studiuesin dhe dijetarin islam nga Kosova, Nexhat Ibrahimi sё bashku me stafin drejtues tё Shtёpisё Botuese “LOGOS-A” nga Shkupi. Kjo vizitё pёrkon edhe me promovimin e kolanёs me veprta e dijetarit tё shquar islam shkodran Imam Vehbi Ismaili, qё kjo shtёpi botuese promovoi paraditёn e sё shtunёs nё qytetin e Shkodrёs.

Gjatё bisedёs sё pёrzemёrt, myftiu u ka uruar mirёseardhjen nё Shkodёr miqve tё dashur nga Kosova dhe Maqedonia. “Ёshtё njё nder i madh qё sot ju gjendeni nё Shkodёr. I keni shtuar mirёsi e begati qytetit tonё me vizitёn dhe aktivitetin qё keni zhvilluar sot. Mё lejoni t’ju falёnderoj pёrzemёrsisht pёr nderimin qё i keni bёrё dijetarit shkodran Imam Vehbi Ismaili me kёtё botim tё plotё tё veprёs sё tij. Ёshtё njё shёrbim ndaj vetё Thirrjes Islame, pёr tё cilin brezat do t’ju jenё pёrherё mirёnjohёs!”- ka thёnё ndёr tё tjera myftiu.
Nga ana e tij, studiuesi Nexhat Ibrahimi, pasi i ka uruar detyrёn e re myftiut tё Shkodrёs, ka shprehur kёnaqёsinё e tij qё ёshtё sot i pranishёm nё Shkodёr, qytetin e dijes dhe dijetarёve. Me kёtё rast ai i ka dhuruar mikpritësit kolanёn me veprat e Imam Vehbi Ismailit.

Gjatë kësaj bisede ёshtё folur edhe pёr kontributet e vyera dhe botimet qё Sh.B. “LOGOS-A” ka dhёnё dhe vazhdon tё japё me libra tё dobishёm e studime qё shёrbejnё nё ringjalljen e traditёs dhe qytetёrimit islam nё trojet shqiptare.

Me kёtё rast myftiu Imam Muhamed Sytari u ka dhuruar miqve tё tij njё pjesё tё rёndёsishme tё librave tё tij tё botuar gjatё kёtyre dhjetё viteve tё fundit si dhe numrin e fundit tё gazetёs “Udha Islame”, botim i myftinisё Shkodёr.
Kjo vizitё ёshtё mbyllur me urime dhe lutje tё pёrzemёrta pёr bashkёpunime tё ndёrsjellta dhe aktivitete tё dobishme nё tё ardhmen.

 

Lavdrim Hamja
Imam i xhamisë së Medresesë

 

Studiuesi Nexhat Ibrahimi dhe “LOGOS-A” vizitojnё Myftininё e Shkodrёs, 29 maj 2010

Studiuesi Nexhat Ibrahimi dhe “LOGOS-A” vizitojnё Myftininё e Shkodrёs, 29 maj 2010

Studiuesi Nexhat Ibrahimi dhe “LOGOS-A” vizitojnё Myftininё e Shkodrёs, 29 maj 2010

Studiuesi Nexhat Ibrahimi dhe “LOGOS-A” vizitojnё Myftininё e Shkodrёs, 29 maj 2010

Studiuesi Nexhat Ibrahimi dhe “LOGOS-A” vizitojnё Myftininё e Shkodrёs, 29 maj 2010